Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ο 12χρονος που πέθανε παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι στο διαδίκτυο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Το παιχνίδι των καλών αγοριών» που του κόστισε τη ζωή.

Νεκρό βρέθηκε ένα 12χρονο αγόρι στο Ηνωμένο Βασίλειο με το θάνατό του να θεωρείται ότι προήλθε από ασφυξία παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι διαδικτυακά.

Το αγόρι με το όνομα Karnel Haughton, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun, βρισκόταν στο δωμάτιό του στο Μπέρμιγχαμ όταν έπαιζε το επικίνδυνο παιχνίδι γνωστό και ως «το παιχνίδι των καλών αγοριών» επειδή δεν περιλαμβάνει αλκοόλ ή ναρκωτικά. Οι νέοι που συμμετέχουν σε αυτή τη τρέλα σταματούν την αναπνοή τους δημιουργώντας μια κατάσταση πνιγμού, μαγνητοσκοπούν το εγχείρημά τους και το «ανεβάζουν» στο διαδίκτυο. Δεν υπολογίζουν, ωστόσο, την επικινδυνότητά του και ότι μπορεί να πεθάνουν ή να προκαλέσουν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό τους.



Το νεαρό αγόρι σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε το ίδιο όντας στο δωμάτιό του και βρέθηκε αναίσθητος από τη μητέρα του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Δεν είναι σαφές αν έπαιζε μόνος του ή με άλλα παιδιά την ίδια ώρα μέσω διαδικτύου. Ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε:



«Ήταν η μαμά του που τον βρήκε στο σπίτι. Έπαιζε προφανώς το παιχνίδι του πνιγμού. Δεν ξέρουμε αν ήταν τότε εντελώς μόνος του. Ο Karnel ήταν ένα χαρούμενο παιδί με πολύ χιούμορ και ήταν πολύ κοντά στον αδερφό και την αδερφή του. Ήταν ένα δημοφιλές παιδί στο σχολείο με πολλούς φίλους, είχε μια καλή κουβέντα να πει σε όλους».



Ένας άλλος φίλος της οικογένειας έγραψε στο Facebook μια δημοσίευση-προειδοποίηση για τους γονείς ώστε να προσέχουν τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά τους χωρίς να το γνωρίζουν και μπορεί να αποβούν μοιραία. Ο ίδιος αναφέρει ότι αρχικά δεν γνώριζαν από τι προήλθε ο θάνατος του παιδιού αλλά αργότερα μαρτυρίες άλλων φίλων του αποκάλυψαν το τραγικό παιχνίδι. Αν και είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται πως τελευταία έχει εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.