Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Πάτρα: Ποινές σοκ για τους γονείς τέρατα που βίαζαν τα τρία παιδιά τους στη Λεύκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο πατέρας ασελγούσε στις δύο κόρες και η μάνα ερχόταν σε ερωτική επαφή με το γιο.


Νεότερη ενημέρωση 16.20΄

Αμείωτη έμεινε η πρωτόδικη ποινή φυλάκισης για τον πατέρα που βίαζε τις κόρες του, παραμένοντας στα 123 χρόνια, ενώ στα 74 χρόνια μειώθηκε η ποινή για τη μητέρα που ερχόταν σε ερωτική συνεύρεση με τον γιο της, λόγω ένδειξης μεταμέλειας. Πρωτόδικα η μάνα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 103 ετών.

Η υπόθεση ξαναζωνάνεψε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας, με τα τρία παιδιά της οικογένειας να είναι παρόντα, συνοδευόμενα από Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Πρώτη ενημέρωση 13.18΄

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού από τη μάννα και τον πατέρα τους ,των τριών ανήλικων παιδιών τους (δύο κορίτσια κι ένα αγόρι) άρχισαν να ξετυλίγονται σήμερα το πρωί Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας λίγο μετά τις 11. Το πρωί σήμερα ( Δευτέρα)

Πατέρας και μάνα – ο πατέρας βίαζε τις δύο κόρες του και η μητέρα ερχόταν σε ερωτική συνεύρεση με το γιό της –πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου εσε ποινή φυλάκισης 123 χρόνων ο πατέρας και 103 στη μητέρα από την Λεύκα Πατρών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες


Πηγή: http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.