Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα το αγοράκι - Αφέθηκε ελεύθερος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στον εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο 72χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που κατασπάραξαν το πεντάχρονο αγόρι στην Κοζάνη, την Κυριακή του Πάσχα.

Η εισαγγελία Κοζάνης άσκησε εις βάρος του 72χρονου δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζουμε ότι, χθες το μεσημέρι δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα το πεντάχρονο αγόρι.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, όταν για άγνωστο λόγο τα δύο σκυλιά διέφυγαν από τον ιδιόκτητο φράκτη της αγροικίας και επιτέθηκαν στον πεντάχρονο που βρισκόταν στο σπίτι του 72χρονου ιδιοκτήτη.

Ο πεντάχρονος φιλοξενούνταν, μαζί με τη μητέρα του, στο σπίτι του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και γιόρταζαν το Πάσχα.

Τα σκυλιά επιτέθηκαν στον πεντάχρονο τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κοζάνης, όπου οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά μία ώρα μετά κατέληξε.



---------

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης των 2 ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο


Ελεύθερος αφέθηκε ο 72χρονος ιδιοκτήτης των δύο ροτβάιλερ, τα οποία κατασπάραξαν το πεντάχρονο αγόρι στην Κοζάνη, την Κυριακή του Πάσχα.

Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών απολογήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αποχώρησε συνοδεία περιπολικών.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην κρατηθεί τελικώς ο 72χρονος, ωστόσο σε βάρος του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.