Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Χάθηκε ψαροντουφεκάς στον Μπάλο Κισσάμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκτεταμένες έρευνες από στεριά και θάλασσα για τον εντοπισμό του.

Εκτεταμένες έρευνες απο στεριά και θάλασσα είναι σε εξέλιξη μετά τις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Μπάλου Κισσάμου όπου έχει χαθεί ένας 22χρονος Χανιώτης ψαροντουφεκάς.

Ο νεαρός είχε πάει απο το πρωί στην περιοχή για ψάρεμα μαζί με έναν φίλο του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή, περίπου στις 6 το απόγευμα, "χάθηκαν" και καθώς ο φίλος του είδε πως ο 21χρονος δεν έδινε σημεία ζωής ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Κισσάμου, λίγο μετά τις 7 μμ.

Άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με ψαρόβαρκες απο την θάλασσα, αλλά και με έρευνες απο την ξηρά καθώς και με ιδιώτη δύτη, ενώ στον Μπάλο έχει μεταβεί και το σκάφος του Λιμενικού απο τα Χανιά καθώς και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού.

----------

Τραγωδία στον Μπάλο - Νεκρός 22χρονος ψαροντουφεκάς


Νεκρός εντοπίστηκε χθες το βράδυ στον Μπάλο Κισσάμου, 22χρονος ψαροντουφεκάς, μετά από πολύωρη επιχείρηση αναζήτησής του.

Την εξαφάνιση του νεαρού ανέφερε στο Λιμεναρχείο χθες το απόγευμα ένας φίλος του με τον οποίο είχαν πάει από το πρωί για ψάρεμα, αλλά στη διάρκεια της ημέρας χωρίστηκαν.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του αδικοχαμένου νέου επιστρατεύτηκαν άμεσα σκάφος του Λιμενικού, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ένας δύτης, ψαρόβαρκες αλλά και διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι και εντόπισαν τελικά τη σορό του νεαρού.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 22χρονου θα ερευνήσει ο ιατροδικαστής.


Πηγή: http://flashnews.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.