Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ο Κατρούγκαλος για την εξαίρεση στις συντάξεις των βουλευτών από το ασφαλιστικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Μία από τις βασικές μου δεσμεύσεις ήταν ότι από εδώ και πέρα όλοι θα έχουν ίση μεταχείριση, από τον Πρόεδρο του Αρείου, του βουλευτές μέχρι και το τελευταίο μπλοκάκι. Επομένως δεν έγινε σαφές αυτό που λέει στο νομοσχέδιο. Δηλαδή ότι όλες οι ανταποδοτικές συντάξεις, όλες οι συντάξεις για τις οποίες έχουν δοθεί εισφορές, από εδώ και πέρα πηγαίνουν σε ένα ενιαίο φορέα», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, σε ερώτηση που του έγινε για το αν εξαιρούνται οι βουλευτές από τους ενιαίους κανόνες για το ασφαλιστικό και πρόσθεσε:

«Μένουν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εκείνες οι συντάξεις που είχαν δοθεί χωρίς να υπάρχουν εισφορές. Τέτοιες είναι όταν κάποιος πεθάνει από μία τρομοκρατική επίθεση, οι τιμητικές των καλλιτεχνών και οι βουλευτικές συντάξεις πριν από το 2012»

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



------------

Κατρούγκαλος: Εγγυόμαστε τις νέες συντάξεις μέχρι... να έρθει η ανάπτυξη


Τη βεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις μέχρι να έρθει η ανάπτυξη εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

«Μέχρι να έρθει η ανάπτυξη εμείς εγγυόμαστε τις συντάξεις στο επίπεδο που είναι και αναπροσαρμόσαμε το σύστημα, ώστε να το κάνουμε βιώσιμο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.