Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«Δεν είμαστε περίγελος, είμαστε άνθρωποι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα παρασκήνια των πιο γνωστών καλλιστείων για τρανσέξουαλ στον κόσμο.

Φορούν τα μαγιό τους, φτιάχνουν τα μαλλιά τους και περπατούν στην πασαρέλα διεκδικώντας έναν τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς για τρανσέξουαλ στην Ταϊλάνδη, τα πιο δημοφιλή καλλιστεία αυτού του είδους στον κόσμο.

Με περίπου 100 συμμετοχές απ’ όλη την Ταϊλάνδη, τα Miss Tiffany's Universe είναι περισσότερο ανταγωνιστικά από ποτέ και μπορεί να δει κανείς δεκάδες τρανσέξουαλ να δίνουν μάχη για το στέμμα της πρώτης θέσης. Ο διαγωνισμός, ο οποίος ξεκίνησε το 1998 και διοργανώνεται χωρίς διακοπή κάθε χρόνο από το 2004, μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση της Ταϊλάνδης, και στον τελευταίο γύρο οι διαγωνιζόμενες κάνουν πασαρέλα με τα μαγιό τους για να αναδειχθεί η νικήτρια.

Οι υποψήφιες που μπορούν να λάβουν μέρος, πρέπει να είναι τρανσέξουαλ από την Ταϊλάνδη ηλικίας μεταξύ 18 και 25 ετών, ενώ αν είναι κάτω από την ηλικία των 20 ετών χρειάζεται γονική άδεια για να συμμετέχουν πράγμα που δεν είναι εύκολο γιατί πολλοί γονείς αρνούνται να αναγνωρίσουν τη νέα ταυτότητα του παιδιού τους.

Τις επόμενες εβδομάδες οι διαγωνιζόμενες θα δώσουν τον αγώνα τους για τον τίτλο Miss Tiffany Universe ο οποίος έρχεται με μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία, μεταξύ των οποίων 120.000 μπατ (δηλαδή περίπου 2.300 λίρες) – περισσότερο και από το μέσο μισθό στην Ταϊλάνδη - και ένα αυτοκίνητο. Όλες οι συμμετέχουσες βέβαια γεννήθηκαν άνδρες πριν πάρουν την απόφαση της αλλαγής φύλου και οι διοργανωτές του διαγωνισμού ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν να φύγει το στίγμα από την κοινότητα των τρανσέξουαλ με το οποίο έρχονται αντιμέτωπα καθημερινά τα μέλη της.

Η περσινή νικήτρια, Sopida Siriwatananukul, δήλωσε για τη στάση του κόσμου απέναντί τους: «Δεν είμαστε περίγελος ή κλόουν. Είμαστε απλά άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους». Ο φετινός διαγωνισμός ξεκίνησε τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαΐου στην παραλία Pattaya, 60 μίλια νοτιοδυτικά της Μπανγκόκ.

Η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες παρασκηνίων από το διαγωνισμό με την προετοιμασία των τρανσέξουαλ πριν βγουν στη σκηνή αλλά και την εμφάνισή τους μπροστά στο κοινό...






























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.