Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

6 σημάδια που δείχνουν ότι είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν ο «Δον Ζουάν» των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ότι θα ήθελε να γίνει μπαμπάς, οι γυναίκες στη Βρετανία ενθουσιάστηκαν και φαντάστηκαν τους εαυτούς τους σαν άλλη μια Kate Middlenton.

Ωστόσο δεν είναι όλοι οι άντρες σε θέση να προσδιορίσουν πότε είναι η ώρα να κάνουν το μεγάλο βήμα στη πατρότητα. Αν ο φίλος σας χρονοτριβεί αλλά το δικό σας βιολογικό ρολόι έχει ήδη χτυπήσει, εδώ είναι μερικά σημάδια που φανερώνουν ότι είναι έτοιμος.

Έχει αναπτύξει ένα ενδιαφέρον για τα DIY πράγματα
Έχει αποφασίσει να κάνει στο σπίτι μαστορέματα και αλλαγές τύπου να γκρεμίσει έναν τοίχο; Ίσως υποσυνείδητα θέλει να δημιουργήσει ένα ενιαίο χώρο σαλόνι – κουζίνα στο οποίο θα μπορείτε να μαγειρεύετε αλλά και να επιβλέπετε παράλληλα τα παιδιά.

Δεν φοβάται τα μωρά
Στο παρελθόν κάθε φορά που του προσφερόταν η ευκαιρία να κρατήσει ένα νεογέννητο μουρμούριζε κάτι για έναν τραυματισμό του στον καρπό και αρνιόταν ευγενικά; Αν τώρα δέχεται να κρατήσει το νεογέννητο μωρό των κουμπάρων σας και μάλιστα χωρίς καμία βοήθεια, τότε προφανώς και δεν είναι μακρινό σενάριο η πατρότητα.

Θέλει ένα κατοικίδιο ζώο
Κάτι για να χαϊδεύει, να αγκαλιάζει. Μήπως αντί να πάρετε ένα ζωάκι, να κάνετε ένα μωράκι;
Εξετάστε την ιδέα επισημαίνοντας ότι ένα παιδί θα μάθει τελικά να πηγαίνει μόνο του στην τουαλέτα, σε αντίθεση με έναν σκύλο.

Βαριέται να βγει με φίλους και συναδέρφους
Οι συνάδερφοι του στην δουλειά τον παρακαλούν να βγουν όλοι μαζί για ένα ποτό μετά τη δουλειά ενώ εκείνος προτιμά να επιστρέψει σπίτι, να κάνει ένα μπάνιο και να ξεκουραστεί; Τώρα το μόνο που λείπει είναι ένα μωρό στην μπανιέρα. Τα Σάββατα προτιμά να τα περνά άνετα σε έναν καναπέ αντί να επιστρέφει τις πρωινές ώρες μετά από διασκέδαση; Προφανώς τα έχει ζήσει, τα έχει χαρεί και έχει έρθει η ώρα να ηρεμήσει.

Δεν μπορεί να χορέψει
Ίσως ποτέ δεν μπορούσε, αλλά κάτι έχει αλλάξει: έχει αρχίσει να χορεύει σαν τον πατέρα του!

Έχει πολύ ενέργεια
Μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου δεν παραπονιέται ότι καταρρέει και εξακολουθεί να έχει καλή διάθεση και ενέργεια; Ένα παιδί είναι μια τέλεια δικαιολογία να ξεφορτωθείτε το αθλητικό Σαββατοκύριακο και να το γεμίσετε με βόλτες σε πάρκα, κούνιες και παιδότοπους!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.