Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μάνι Πακιάο: «Οι γκέι είναι χειρότεροι από ζώα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο θρύλος της πυγμαχίας δεν δίστασε να πει την άποψή του για το θέμα του γάμου ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια με δικό του τρόπο. Και μετά αναγκάστηκε να απολογηθεί…

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Μάνι Πακιάο πως τα γκέι ζευγάρια είναι χειρότερα από ζώα. Η ακριβής απάντηση του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή σε τοπικό κανάλι ήταν: «Είναι απλή λογική. Βλέπεις κάποιο ζώο αρσενιοκό να πηγαίνει με άλλο αρσενικό, ή ένα θηλυκό με άλλο θηλυκό; Άρα τα ζώα είναι πολύ καλύτερα. Γιατί ξέρουν να ξεχωρίζουν τα φύλα. Αυτό μας κάνει χειρότερους από τα ζώα».

Μάνι Πακιάο: «Οι γκέι είναι χειρότεροι από ζώα»

Οι διαμαρτυρίες που ξεσήκωσε η άποψή του, ανάγκασε τον διάσημο μποξέρ να το «μαζέψει» και να αναρτήσει την απολογία του στο Twitter: «Λυπάμαι που πλήγωσα κάποιους συγκρίνοντας τους ομοφυλόφιλους με τα ζώα. Σας παρακαλώ, ας με συγχωρήσουν όσοι πληγώθηκαν. Ο Θεός μαζί σας!».

Ο Πακιάο βρίσκεται αυτή την περίοδο στην γενέτειρά του και ασχολείται με την προεκλογική του καμπάνια, καθώς έχει θέση υποψηφιότητα για μια έδρα στη Γερουσία των Φιλιππίνων, στις εκλογές του Μαΐου, βάζοντας τέλος στην πολυετή καριέρα του.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.