Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Λύθηκε το μυστήριο εξαφανισμένου μετά από 30 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 50χρονος θυμήθηκε ξαφνικά ποιος είναι!

Μια απίστευτη ιστορία εξαφάνισης λύθηκε μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν πολλές ελπίδες από τους οικείους του εξαφανισμένου. Ο Edgar Latulip ήταν 21 ετών όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Kitchener στο Οντάριο, τον Σεπτέμβριο του 1986 σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Λύθηκε το μυστήριο εξαφανισμένου μετά από 30 χρόνια

Ο νεαρός άνδρας που υποβαλλόταν σε θεραπεία σε νοσοκομείο της περιοχής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας εξαφανίστηκε και η αστυνομία τότε πίστεψε ότι μπορεί ακόμα και να έχει ταξιδέψει στους Καταρράκτες του Νιαγάρα για να αυτοκτονήσει σύμφωνα με το Guelph Mercury.

Η μητέρα του, Sylvia Wilson, φοβόταν για το γιο της, ο οποίος είχε διανοητικά την ηλικία ενός μικρού παιδιού, ότι μπορεί να είχε κακοποιηθεί ή σκοτωθεί κατά λάθος. Μιλώντας μάλιστα πριν από μόλις δύο χρόνια, είπε: «Όταν ο Edgar εξαφανίστηκε, αρρώστησα και πήρα άδεια από την δουλειά μου. Ήμουν κοντά σε έναν νευρικό κλονισμό. Έχοντας μια απάντηση για το τι έγινε θα σήμαινε μια ολοκλήρωση σε όλο αυτό».

Η απάντηση που ζητούσε η μητέρα τελικά ήρθε μόλις την περασμένη Τετάρτη όταν η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο Latulip ήταν ζωντανός και καλά στη υγεία του και ζούσε μόλις 130 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που είχε εξαφανιστεί.

Ο 50χρονος πλέον είχε σύμφωνα με το δημοσίευμα μια ξαφνική αναλαμπή τον Ιανουάριο και είπε σε μια κοινωνική λειτουργό ποιος ήταν. Ένα τεστ DNA που ακολούθησε επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του. Η μητέρα του η κυρία Wilson είπε στο CTV News ότι δεν είχε ακόμη μιλήσει με τον γιο της, αλλά ήταν συγκλονισμένη που έμαθε ότι ήταν ζωντανός.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Latulip είχε υποστεί κάποιου είδους τραυματισμό στο κεφάλι που τον έκανε να χάσει τη μνήμη του. Ο ντετέκτιβ Duane Gingerich είπε μάλιστα στο CTV News: «Είναι η μόνη περίπτωση, απ’ όσο ξέρω, όπου καταφέραμε να βρούμε κάποιον που έλειπε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.»


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.