Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η ζωή πιλότων και αεροσυνοδών μέσα από το Instagram

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι κάνουν οι εργαζόμενοι μέσα και έξω από το αεροπλάνο.

Θεωρούνται δύο από τα πιο ενδιαφέροντα επαγγέλματα που αρκετοί θα ήθελαν να κάνουν. Πιλότοι και αεροσυνοδοί ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες τους και αποκαλύπτουν πώς είναι η ζωή τους όταν δεν είναι σε επαφή με τους επιβάτες.

Φωτογραφίες στο Instagram, το Facebook και το Twitter αποκαλύπτουν τι συμβαίνει όταν οι επιβάτες δεν είναι... τριγύρω. Αστείες στιγμές με συναδέλφους και διακοπές σε εξωτικές παραλίες αλλά και στιγμιότυπα μέσα από το αεροπλάνο συνθέτουν την υπόλοιπη ζωή πιλότων και αεροσυνοδών εκτός ωρών εργασίας.

Το hashtag #crewlife στο Instagram συνέλεξε πάνω από 1,2 εκατομμύρια φωτογραφίες από τους εργαζόμενους στα αεροπλάνα. Ο Tom Cross, ένας φωτογενής πιλότος της QantasLink, μιας περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας με έδρα το Σίδνεϊ στην Αυστραλία μοιράζεται selfies από το πιλοτήριο, και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις πόλεις που επισκέπτεται.

Με 50.000 followers στο Instagram έχει γίνει τόσο δημοφιλής, ώστε οι επιβάτες τον αναγνωρίζουν στο αεροδρόμιο και στο αεροπλάνο.
Ο 26χρονος είπε στην Daily Mail: «Είναι ενδιαφέρουσα η συνάντηση με πολλούς ανθρώπους που με έχουν αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες μου. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ατόμων γοητευμένων με τη δουλειά μου σαν πιλότος και μου κάνουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την εργασία μου στην συγκεκριμένη εταιρεία και πώς οι ίδιοι μπορούν να βρεθούν σε θέση σαν τη δική μου».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως μπορεί οι φωτογραφίες να είναι λαμπερές και να δείχνουν ανέμελες στιγμές, αλλά η καθημερινότητα και η δουλειά τους δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Οι φωτογραφίες όπως λένε δεν αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια, δηλαδή τους αγενείς πελάτες που συναντούν, τις εξαντλητικές πτήσεις και το ότι βρίσκονται για πολύ καιρό μακριά από τις οικογένειες τους. Η ζωή τους δεν είναι όπως λένε ταξίδια σε εξωτικές χώρες και παραμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία. Η Sarah Steegar, η οποία εργάζεται για μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ, έχει γίνει μια από τις πιο γνωστές φωνές χάρη στην τακτική στήλη της για το FlyerTalk και τα tweets της. Γι' αυτήν όπως λέει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να ανακουφίζεται από το στρες, να διασκεδάζει και να μένει σε επαφή με τους συνοδούς πτήσης σε όλο τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες από διάφορους πιλότους και αεροσυνοδούς όπως τις μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα:
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.