Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα χωρά όλα στα 24 τετραγωνικά του - Δείτε φωτογραφίες.

Τα δωμάτια στο Zoku Loft του Άμστερνταμ θυμίζουν περισσότερο μικρά διαμερίσματα και ο έξυπνος σχεδιασμός τους τους επιτρέπει να αξιοποιούν κάθε εκατοστό των 24 τετραγωνικών μέτρων του.

Το κάθε δωμάτιο διαθέτει μεγάλο κρεβάτι, μεγάλα παράθυρα, τραπέζι κουζίνας και καναπέ. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, το γραφείο είναι «κρυμμένο» κάτω από το κρεβάτι και ακόμα και η σκάλα που οδηγεί σε αυτό σύρεται για να χρησιμοποιηθεί και μπορεί να αποθηκευτεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 133 δωμάτια που απευθύνονται σε ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και επισκέπτες που θα μείνουν αρκετές μέρες στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Το Zoku Loft θα ανοίξει του χρόνου και έχει προβλέψει ακόμα και για εκείνους που δεν θέλουν να παραλείπουν την άσκηση από την καθημερινότητά τους, καθώς έχει κρίκους που κρέμονται από το ταβάνι!

Η διαμονή κοστίζει από 146 δολάρια τη βραδιά για τα μικρά δωμάτια ενώ υπάρχουν και τα Zoku Loft XL με εμβαδό 30 τετραγωνικά μέτρα και τα Zoku Loft XXL για τέσσερις φιλοξενούμενους, με εμβαδό 46 τετραγωνικά μέτρα και κόστος 219 δολάρια τη βραδιά.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.