Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Μία ρομποτική γάτα για… ηλικιωμένους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία εταιρεία γνωστή για τα παιδικά παιχνίδια και τα επιτραπέζια, ανοίγεται σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα καθώς αφορά τους ηλικιωμένους. Ανακοίνωσε ότι δημιουργεί μια νέα σειρά την οποία ονομάζει Joy For All και απευθύνεται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Το πρώτο προϊόν της σειράς είναι μια ρομποτική γάτα που κοστίζει 99 δολάρια.



Ονομάζεται Companion Pet Cat, είναι ήδη διαθέσιμη και έρχεται με ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης και φωτός, για να ανταποκρίνεται ρεαλιστικά όταν την κρατάτε, την αγκαλιάζετε και την χαϊδεύετε. Η Hasbro δεν δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το πως λειτουργεί, αλλά φαίνεται ότι έχει μια νέα τεχνολογία δόνησης που κάνει το γουργουρητό της να μοιάζει με αληθινό.

Η μοναδική της λειτουργία δεν είναι να γουργουρίζει, αλλά κινείται επάνω στο χέρι για να αποζητήσει μεγαλύτερη προσοχή, όπως θα έκανε μια κανονική γάτα, ενώ γυρίζει ανάσκελα για να της χαϊδέψετε την κοιλιά.

Για να λειτουργήσει χρειάζεται 4 μπαταρίες και όταν την αφήνετε για πολλή ώρα μόνη της, κλείνει τα μάτια και πέφτει για «ύπνο» προκειμένου να μην χαλάει μπαταρία.

Για όσους αγαπούν την παρέα μιας γάτας, αλλά όχι την διαδικασία του ταΐσματος και του καθαρισμού, η Hasbro φέρνει την ρομποτική γάτα και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα «κατοικίδια».

Δείτε τις φωτογραφίες








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.