Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Οι χίπις του 21ου αιώνα δεν παίρνουν ναρκωτικά, κάνουν γιόγκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα παιδιά των λουλουδιών σε μια μοντέρνα εκδοχή.

Κάνουν γιόγκα, τρώνε οργανικές τροφές, ασπάζονται τον γυμνισμό, είναι χαρούμενοι άντρες και γυναίκες. Αν εξαιρέσει κανείς τη γιόγκα, θα μπορούσε κανείς να πει πως με αυτές τις λέξεις ότι περιγράφει τους χίπις των ‘60s. Όμως μάλλον όχι, γιατί πρόκειται για τα «πολύχρωμα» παιδιά του 21ου αιώνα, τους χίπις του σήμερα που, αντί για LSD και κάνναβη, κάνουν διαλογισμό και στέκονται σε στάσεις όπως προστάζουν οι γιόγκι.

Ο 80χρονος φωτογράφος Steve Schapiro, ταξίδεψε μαζί με τον γιο του Theophilus Donoghue σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ προκειμένου να παραβρεθεί σε φεστιβάλ όπως τα Rainbow Gathering, Electric Forest, και Burning Man όπου τα εκμοντερνισμένα παιδιά των λουλουδιών ακολουθούν πλέον έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, σε σχέση με τους… προκατόχους τους…

«Είναι μια νέα συμπεριφορά. Αυτό που είδαμε ήταν ότι οι άνθρωποι έμπαιναν σε μια κατάσταση ευδαιμονίας από τον διαλογισμό και τον χορό», είπε ο διάσημος φωτογράφος, οι εικόνες του οποίου φιλοξενούνται στο λεύκωμα «Bliss:Transformational Festivals & the Neo Hippie». «Δεν είναι απλά το να πας σε ένα φεστιβάλ και να περάσεις καλά δυο ημέρες. Για τους περισσότερους, αποτελεί τρόπο ζωής», λέει ο 80χρονος καλλιτέχνης.


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.