Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μικρές οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ομαλότητα παρά τις πολιτικές εξελίξεις.

Οι παραστάσεις και οι συναυλίες του Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζονται με μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα, παρά τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ

Σήμερα στην Πειραιώς 260 οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα θέαμα για όλη την οικογένεια που μας έρχεται από το μακρινό Βιετνάμ. Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις στο τσίρκο, με μουσική, θέατρο και ακροβατικά με τίτλο «Από το χωριό στους δρόμους της πόλης». Είκοσι δύο καλλιτέχνες, ακροβάτες, ζογκλέρ, χορευτές πολεμικών τεχνών ενώνουν τις δημιουργικές του δυνάμεις σε ένα μοναδικό υπερθέαμα. Η ομάδα του Βιετνάμ θα βρίσκεται στην Πειραιώς για δύο ακόμη ημέρες, 1 και 2 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Αύριο στο χώρο Α΄ της Πειραιώς 260 εγκαινιάζεται και η εικαστική εγκατάσταση του Αντώνη Βολανάκη «The Holy Bachelorette in the Wedding Cave». Μέσα στον αχανή αυτό χώρο ο επισκέπτης συναντά ένα δάσος από χρησιμοποιημένα νυφικά και υφάσματα, καθώς κι έναν παλιό αργαλειό. Ταυτόχρονα σε βίντεο προβάλλονται οι απαντήσεις διαφόρων γυναικών πάνω στα σύγχρονα θέματα που τις απασχολούν. Όλα αυτά συνδέονται με την περίφημη Πηνελόπη, έτσι όπως την είδε η βραβευμένη Καναδή συγγραφέας Μάργκαρετ Ατγουντ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επίσης, αύριο στο Ηρώδειο θα διεξαχθεί κανονικά η sold out συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου. Από την Πέμπτη αρχίζει και η παράσταση «Στη μέση του δρόμου - Αθήνα» του Πρόδρομου Τσινικόρη (2 - 8 Ιουλίου) στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σημειώνεται πως η παράσταση του Βίκτωρα Αρδίττη «Τextilen» που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260 ακυρώνεται λόγω δημοψηφίσματος. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 Ιουλίου. Η προγραμματισμένη παράσταση «Jesus Christ Super Star» για τις 3 & 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο ακυρώνεται. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια εταιρεία παραγωγής.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης «Textilen» για τις 05/07 μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους για τις 06/07 στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000.

Για τους κατόχους εισιτηρίων της παράστασης «Jesus Christ Super Star» και για αυτούς της παράστασης «Textilen» που επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία των εισιτηρίων ισχύουν τα παρακάτω.

Αγορές με μετρητά: επιστροφή από τα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39, μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.