Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Natalie Wood και ο ρόλος του Christopher Walken

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συντετριμμένη η αδερφή της αείμνηστης Natalie Wood, Lana, ικετεύει τον Christopher Walken να βγει και να αποκαλύψει όλα τα ψέματα και την αλήθεια σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα που βρέθηκε νεκρή η αδερφή της.



Το RadarOnline.com όπως και το National Enquirer έχουν στην κατοχή τους επιστολή της Lana προς τον σταρ, του οποίου η κατάθεση μπορεί επιτέλους να οδηγήσει στη διαλεύκανση του μυστηρίου του θανάτου του θρύλου του κινηματογράφου.



Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Robert Wagner περνούσαν τη γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών στις 28 Νοεμβρίου το 1981, στο σκάφος τους "Splendor" μαζί με τον φίλο τους, επίσης ηθοποιό Christopher Walken σύμφωνα με τις έρευνες της εποχής εκείνης.

Είχαν δειπνήσει σε εστιατόριο του νησιού Καταλίνα στην Καλιφόρνια και είχαν επιστρέψει στο σκάφος όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες. Η Wood τους άφησε και κατευθύνθηκε στην καμπίνα της, αλλά όταν ο Wagner την ακολούθησε λίγο αργότερα, δεν τη βρήκε εκεί.



Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Natalie Wood είχε κατεβάσει ένα φουσκωτό στη θάλασσα για να φύγει από το κότερο. Το φουσκωτό βρέθηκε στην παραλία του νησιού μία ημέρα αργότερα και το πτώμα της να πλέει στη θάλασσα.

Τώρα, η αδερφή της Lana απευθύνει έκκληση στον Walken να καταθέσει όσα γνωρίζει: «Σε εκλιπαρώ να γίνεις ο γενναίος ευθύς άνθρωπος όπως σε ήξερε η Natalie… και να πεις τι πραγματικά συνέβη», του γράφει.

Αλλά το «τι πραγματικά συνέβη» μπορεί να αναγκάσει τον Walken να αποκαλύψει για πρώτη φορά ότι ο πραγματικός λόγος που εξανάγκασε τη Wood να εγκαταλείψει το σκάφος ήταν το γεγονός ότι έπιασε τον σύζυγό της με τον Walken στο κρεβάτι να απολαμβάνουν μία… ομοφυλοφιλική εμπειρία.

Ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων από την Πενσυλβανία, ο Robin Butillo, είπε στο The National Enquirer πως ο Walken παραδέχθηκε σε καλό του φίλο ότι βρισκόταν στο κρεβάτι με τον Wagner ώρες πριν ανακαλύψουν ότι η Natalie είχε εξαφανιστεί.

Όπως αποκάλυψε το The Enquirer έπειτα από μία σοκαριστική έρευνα, οι ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών του Χόλιγουντ πρόσφατα έκαναν αναπαράσταση των γεγονότων μέσα στο σκάφος «Splendour» κι ανακάλυψαν ανατριχιαστικές αποδείξεις που υποδεικνύουν τον Wagner ως άτομο υπό έρευνα για την υπόθεση.

Οι ερευνητές έφθασαν στη Χαβάη για να ακούσουν τις νέες κατηγορίες από τον καπετάνιο του σκάφους, Dennis Davern, ο οποίος στην κατάθεσή του εμπλέκει τον Wagner στον θάνατο της Wood.

Ο Davern ισχυρίστηκε πως ήταν μάρτυρας σε μία βίαια αντιδικία της σταρ με τον σύζυγό της. Το μελανιασμένο της κορμί ανασύρθηκε την επόμενη ημέρα από τη θάλασσα. Ο Wagner, 85 χρονών πλέον, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους ντετέκτιβ που ξανάνοιξαν την υπόθεση, ενώ ο Walken προσέλαβε δικηγόρο και φημολογείται ότι ήδη έχει συναντηθεί δύο φορές με τους αρμόδιους της Αστυνομίας.


Πηγή: http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.