Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Μίνι σαφάρι στην «καρδιά» του Λονδίνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το νέο σχέδιο του ζωολογικού κήπου της αγγλικής πρωτεύουσας.

Για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ενός άγριου σαφάρι, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν μέχρι την Αφρική, ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου ετοιμάζεται να προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή στην «καρδιά» της αγγλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου ετοιμάζει εννιά μικρές καλύβες πολυτελείας, που θα μπορούν να φιλοξενούν έως τέσσερα άτομα η κάθε μία.



Οι τολμηροί επισκέπτες, που θέλουν να νιώσουν την εμπειρία του να… κοιμάσαι κοντά σε λιοντάρια (από απόσταση ασφαλείας!) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια ιδιωτική περιήγηση στο πάρκο με τους φροντιστές, καθώς επίσης και μια συνάντηση με άγρια ζώα από πιο κοντά, την ώρα του φαγητού, προτού απολαύσουν και οι ίδιοι το δικό τους σαφάρι-δείπνο.



Οι καλύβες θα διαθέτουν ξύλινες βεράντες και θα βρίσκονται μέσα σε έναν μεγάλο κήπο γεμάτο με εξωτικά φυτά, κοντά στο χώρο φιλοξενίας των λιονταριών.

Αν το σχέδιο πάρει την απαραίτητη έγκριση, αναμένεται να είναι έτοιμο την επόμενη άνοιξη.



Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν μια διαμονή έως και έξι ημερών από το Φεβρουάριο μέχρι το Δεκέμβριο και να επιλέξουν ανάμεσα από οικογενειακά πακέτα ή πακέτα ενηλίκων, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.