Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Η γυναίκα που βγήκε 136 πρώτα ραντεβού και κανένα... δεύτερο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τίς πταίει...

Η Belinda Stuckey είναι εξαιρετική στο να βγαίνει πρώτο ραντεβού. Σε αυτό που υστερεί όμως είναι στο δεύτερο. Από όταν εγγράφηκε στην ιστοσελίδα γνωριμιών, eHarmony, τον Δεκέμβριο του 2013, η 35 χρονη δασκάλα είχε πάνω από 4.700 ιδανικά ταίρια και βγήκε 136 πρώτα ραντεβού γνωριμίας. Όμως ακόμα περιμένει να βρει το κατάλληλο, αφού μετά το πρώτο ποτέ δεν ακολούθησε δεύτερο.

Η Belinda από το βορειοδυτικό Σίδνεϊ υπήρξε ελεύθερη για τρία χρόνια πριν δοκιμάσει τις διαδικτυακές γνωριμίες και μετατραπεί σε μια από τις πιο περιζήτητες συντρόφους του website με σχεδόν 10 «κατάλληλα ταίρια» την ημέρα.
Ο λόγος που η ίδια πιστεύει πως χαίρει τέτοιας δημοφιλίας είναι πως το προφίλ της είναι πέρα για πέρα ειλικρινές και αληθινό.

«Δεν νομίζω πως έχει νόημα να δηλώνεις κάτι που δεν είσαι σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να αφήνεις τους ανθρώπους να δουν ποιος πραγματικά είσαι και ποιος είναι ο τελικός σου στόχος» δήλωσε στην Daily Mail της Αυστραλίας.

Παρόλα αυτά έχει βγει με το 20% των ανδρών που φαίνεται πως ταιριάζουν και μάλιστα χωρίς να χαρακτηρίζει κανένα ραντεβού ιδιαιτέρως καταστροφικό. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως ενώ πηγαίνει στην πηγή εξακολουθεί να μην πίνει νερό… «Είτε άρεσαν σε εμένα και δεν άρεσα σε εκείνους, ή το αντίστροφο…» είναι ο δικός της σχολιασμός για το γεγονός.



Εξομολογείται μάλιστα πως έπειτα από κάθε αποτυχημένη συνάντηση, διαλογίζεται ως προς το «τι μπορεί να πήγε στραβά και αυτή τη φορά. Μήπως έκανα εγώ κάτι λάθος; Μήπως δεν αποκαλύφθηκα αρκετά; Τι είναι αυτό που μπορώ να κάνω καλύτερα την επόμενη φορά»;

Όταν μάλιστα από την πλευρά της υπάρχει ενδιαφέρον,διευκρινίζει πως αρνείται να υιοθετήσει ερωτικά τερτίπια. «Αν μου αρέσει ο άνθρωπος που βγήκα, θα του στείλω μήνυμα αμέσως μόλις σπίτι το οποίο θα λέει "Ευχαριστώ για απόψε, ήταν ωραία.Καληνύχτα". Δεν πρόκειται να περιμένω τρεις μέρες να δω αν θα μου στείλει πρώτα εκείνος».

Όπως διευκρινίζει μάλιστα η εμπειρία του πρώτου ραντεβού, μετά από 136 φορές, δεν την έχει κουράσει και η ελπίδα για την Stuckey πεθαίνει τελευταία. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «μπορεί η 137η φορά να είναι η τυχερή». 

Άλλωστε πιστεύει ακράδαντα πως το ιδανικό ταίρι είναι κάπου εκεί έξω…. και μάλλον το μόνο που δεν ξέρει είναι το που.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.