Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μια καφετιέρα προκάλεσε φωτιά στο αεροπλάνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αεροσκάφος επέστρεψε στην Ουάσιγκτον.

Αεροπλάνο αυστριακής αεροπορικής εταιρείας που εκτελούσε πτήση από την Ουάσινγκτον, με προορισμό τη Βιέννη και στο οποίο επέβαιναν αξιωματούχοι της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της αμερικανικής πρωτεύουσας, λόγω φωτιάς που προκλήθηκε από την καφετιέρα, σύμφωνα με τα βοσνιακά ΜΜΕ.

Με το αεροσκάφος ταξίδευαν ο πρωθυπουργός της Κροατο - Μουσουλμανικής Ομοσπονδίας της Βοσνίας, Φαντίλ Νόβαλιτς και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κεμάλ Κόζαριτς, τρεις αξιωματούχοι της κυβέρνησης και σύμβουλοι, οι οποίοι επέστρεφαν στη χώρα τους, μετά από συμμετοχή στην εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το αεροπλάνο, όπως δήλωσε στην ενημερωτική ιστοσελίδα Klix.ba ο κ. Κόζαριτς, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον και 45 λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος, πρέπει να επιστρέψει αναγκαστικά στο σημείο εκκίνησης.

«Στη συνέχεια μάθαμε ότι πήρε φωτιά η καφετιέρα. Μετά την προσγείωση έφθασε η πυροσβεστική, η αστυνομία και η υπηρεσία άμεσης βοήθειας» ανέφερε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τα βοσνιακά ΜΜΕ, δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες. «Περιμέναμε μία - δύο ώρες στα λεωφορεία και μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο αεροσκάφος» πρόσθεσε ο κ. Κόζαριτς.

Κάποιοι από τους επιβάτες δήλωσαν ότι, στη διάρκεια της πτήσης αισθάνθηκαν μυρωδιά καμένου από τη φωτιά που προκλήθηκε λόγω βλάβης στην καφετιέρα.

Η αντιπροσωπεία αξιωματούχων της Βοσνίας θα αναχωρήσει αύριο από την Ουάσινγκτον, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού της Κροατο- Μουσουλμανικής Ομοσπονδίας της χώρας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.