Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Επιχείρηση καθαρές παραλίες στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πιάνει σκούπα ο δήμος Κισάμου.

Στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let's do it» συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά ο δήμος Κισάμου στα Χανιά.

Η δράση διοργανώνεται στη χώρα μας για τέταρτη συνεχή χρονιά, με στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Στο πλευρό του δήμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, συμμετέχουν μία σειρά από φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών της Κισσάμου, με στόχο να υπάρξει ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών της Κισσάμου.

Η δράση καθαρισμού στην Κίσσαμο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακη 26 Απριλίου και ο καθαρισμός αφορά τις παραλίες Φαλασάρνων και Μαύρου Μόλου, τη Λίμνη Κισσάμου, το παραλιακό μέτωπο Γραμβούσας, την παραλία γηπέδου Κισσάμου, τη Βάθη-Πλοκαμιανά και τη Χρυσοσκαλίτισα.

Σε κάθε σημείο καθαρισμού θα υπάρχει εκπρόσωπος και τεχνική υποστήριξη από τη δημοτική υπηρεσία καθαριότητας ενώ ο δήμος θα διανείμει σακούλες και γάντια στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στη δράση καθαρισμού.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.