Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Αποκεφάλισε με τσεκούρι τη μητέρα του γιατί τον ενοχλούσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κεφάλι κατέληξε σε κάδο απορριμμάτων.

Ο 23χρονος Αμερικανός Κρίστιαν Χοσέ Γκόμες αποκεφάλισε τη μητέρα του με ένα τσεκούρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι τους στη Φλόριντα, γιατί τον ενοχλούσε που του έλεγε να κάνει δουλειές, ανακοίνωσαν σήμερα οι αμερικανικές αρχές.

Αποκεφάλισε με τσεκούρι τη μητέρα του γιατί τον ενοχλούσε

Ο νεαρός ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του Μαρία Σουάρες-Κασάνι και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πινέλας, Μπομπ Γκουαλτιέρι.

Η αστυνομία της πόλης 'Ολντσμαρ πήγε στο σπίτι της μητέρας ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε από συγγενή που ανέφερε ότι η Γκόμες είχε αποκεφαλιστεί. Ο δολοφόνος, που είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, άφησε το πτώμα κοντά στους κάδους απορριμμάτων του σπιτιού και διέφυγε με μοτοσικλέτα πριν συλληφθεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Ο Γκουλτιέρι δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WFLA ότι ο νεαρός σκότωσε τη μητέρα του γιατί είχε βαρεθεί να του ζητεί να πάει να τακτοποιήσει κιβώτια στη σοφίτα. «Γιατί ήταν θυμωμένος μαζί της, δύο ημέρες προετοίμαζε τη δολοφονία της», διευκρίνισε ο σερίφης.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.