Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα 5 είδη σεξ που κάνουν οι νέοι γονείς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που αναρωτιούνται όλοι στο άκουσμα νέοι γονείς είναι: «Κάνουν σεξ ή το έχουν ξεγράψει;»

Ασφαλώς και όχι, δεν το έχουν ξεγράψει είναι η απάντηση, απλά από την στιγμή που ένα ζευγάρι αποκτά παιδί η ερωτική του ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Τι είδους σεξ λοιπόν κάνουν οι νέοι γονείς;

Σεξ όταν το μωρό κοιμάται
Σε αυτή τη μορφή της σεξουαλικής ένωσης, ο ένας σύντροφος, συνήθως η γυναίκα, βάζει το μωρό για ύπνο γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει τουλάχιστον ένα συνεχές 45λεπτο «ελεύθερο», μέχρι δηλαδή να ξυπνήσει το μωρό. Η γυναίκα αισθάνεται ένοχη επειδή δεν είναι σε θέση να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη και ο σύζυγός της κάνανε σεξ ή έστω υπήρχε eye contact, και ως εκ τούτου ξεκινά μια αναστάτωση με μια εσωτερική φωνή να λέει « Έλα τώρα, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 43 λεπτά που το μωρό θα κοιμάται» και άλλη μια εσωτερική φωνή να λέει «Μα υπάρχουν άλλες τόσες δουλειές που σε περιμένουν.» Ο σύζυγος βέβαια είναι είτε ένα πρόθυμος Καζανόβας που θα πει «Τέλεια! Πάμε» είτε είναι της άποψης «Αν δεν το θες πραγματικά, άστο.» Τότε βέβαια ξεκινάει ένας τρικούβερτος καυγάς με την σύζυγο να κατηγορεί τον σύζυγο για την παθητική του στάση!

Το μισό σεξ
Μάλλον θα αναρωτιέστε πώς μπορεί το σεξ να είναι μισό. Λοιπόν αναφερόμαστε σε εκείνη την αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιεί ο ένας σύντροφος, συνήθως ο άντρας ότι ο άλλος σύντροφος δεν είναι πραγματικά εκεί, τουλάχιστον πνευματικά. Στην πραγματικότητα, σε αυτό το ατυχές γεγονός μόνο το 50% το ζευγαριών καταφέρνει να κάνει σεξ τελικά, γι’ αυτό άλλωστε και το ονομάζουμε το μισό σεξ. Αν δεν εξελιχθούν καλά τα πράγματα συνήθως ο άντρας είναι σε παροξυσμό, αισθάνεται πικρία και αγανάκτηση και μένει ξύπνιος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με …την Google.

Συν-ύπνος σεξ
Σε αυτήν την περίπτωση το ζευγάρι γλιστρά ύπουλα από το κρεβάτι του, στο οποίο φιλοξενεί ακόμα το μωρό και καταλήγουν είτε να κάνουν σεξ στο πάτωμα είτε σε κάποιο άλλο δωμάτιο στου σπιτιού όπως το σαλόνι. Κατά τη διάρκεια αυτού του αχαλίνωτου πάθους, οι δύο σύντροφοι είναι βέβαιο ότι θα είναι γρήγοροι και αθόρυβοι ώστε να μην ξυπνήσει το μωρό ή, ακόμα χειρότερα, να μην τους ακούσει!

Γενεθλιακό σεξ
Προφανώς αναφερόμαστε στα γενέθλια του συζύγου εδώ, γιατί τις περισσότερες φορές η σύζυγος και πρωτάρα μαμά το δώρο που θα ήθελε για να γενέθλιά της είναι να μην κάνει σεξ και ούτε να της ζητηθεί για τον υπόλοιπο μήνα! Όμως στα γενέθλια του συζύγου της η ίδια θα βάλει σέξι εσώρουχα και δεν θα την πειράξει που θα λερωθούν από το μητρικό γάλα και μάλιστα θα είναι εκείνη που θα προσεγγίσει ερωτικά τον σύντροφό της. Εκείνος από την πλευρά του θα αναρωτιέται αν αυτό που ζει είναι πραγματικότητα ή αυταπάτη. Στη συνέχεια το μωρό ξυπνάει.

Πραγματικό σεξ
Κάτι φεγγάρια, όταν το μωρό πλέον κοιμάται με πρόγραμμα και έχετε έρθει πιο κοντά με τον σύντροφό σας (πιθανότατα μετά από μια επίσκεψη των πεθερικών σας, γνωρίζοντας ότι η επόμενη επίσκεψή τους θα αργήσει ή γιατί ξεφυλλίσατε κάτι παλιά άλμπουμ και θυμηθήκατε πόσο καλά περνούσατε με τον σύζυγό σας), θα έρθει η επιθυμία για πραγματικό σεξ. Αν και το ένα αυτί σας θα είναι πάνω στο βρεφικό ψηφιακό μόνιτορ, θα καταφέρετε να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας σεξουαλικά και συναισθηματικά, όχι ως γονείς αλλά σαν ζευγάρι. Απολαύστε αυτή την εμπειρία γιατί είναι μαγική και σπάνια.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.