Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Δραματική διάσωση καθαριστών τζαμιών στο World Trade Center

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παραλίγο να γκρεμιστούν όταν η πλατφόρμα τους έπεσε 69 πατώματα – Δείτε το βίντεο
.
Οι ώρες που έζησαν θα τους μείνουν… αξέχαστες, αλλά όχι για ευχάριστους λόγους. Μέχρι να τους σώσουν και να τελειώσει η περιπέτεια τους, όλοι φοβόνταν το χειρότερο στο ψηλότερο κτίριο των ΗΠΑ. Τελικά οι διασώστες τα κατάφεραν και οι καθαριστές τζαμιών είναι πλέον ασφαλείς.

Τρόμος επικράτησε χθες το απόγευμα στο World Trade Center, όταν οι υπάλληλοι που έκαναν τη δουλειά τους είδαν ξαφνικά την πλατφόρμα των καθαριστών να πέφτει με ταχύτητα 69 πατώματα. Ο Χουάν Λόπεζ και ο Χουάν Λιζάμα παρέμειναν ψύχραιμοι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά και η Πυροσβεστική.

Οι εργάτες περίμεναν υπομονετικά να φτάσουν οι διασώστες που θα αναλάμβαναν τη δύσκολη αποστολή. Όπως και έγινε και λόγω του ότι οι δύο άνδρες ήξεραν τη δουλειά τους, καθότι έμπειροι στα ύψη, έδιναν και οδηγίες στους άνδρες της Πυροσβεστικής. Οι τελευταίοι έσπασαν τελικά ένα παράθυρο στον 68ο όροφο του κτιρίου και κατάφεραν να τραβήξουν μέσα τους δύο εργάτες, την ώρα που περαστικοί και εργαζόμενοι περίμεναν από κάτω με αγωνία.

Τελικά οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι πέρα από την υποθερμία, ήταν καλά στην υγεία τους.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.