Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Wakie: Η εφαρμογή που αντικαθιστά το ξυπνητήρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πρωινό ξύπνημα είναι για τους περισσότερους ανθρώπους μία εκνευριστική καθημερινή υποχρέωση.

Αν ανήκετε λοιπόν στην κατηγορία των ανθρώπων που κάθε πρωί πατάτε επίμονα την αναβολή στο ξυπνητήρι σας, με αποτέλεσμα να φτάνετε αργοπορημένοι στη δουλειά σας, η τεχνολογία έχει τη λύση.

Ο Αμερικανός Hrachik Adjamian δημιούργησε την εφαρμογή Wakie, η οποία παρέχεται δωρεάν και έχει μέλη σε όλο τον κόσμο. Η λειτουργία της είναι εξαιρετικά απλή.

Καταχωρείται τον αριθμό του τηλεφώνου σας και άγνωστοι αναλαμβάνουν να σας ξυπνήσουν.

Τα στοιχεία σας δεν κινδυνεύουν να διαρρεύσουν, καθώς υπάρχει διαβεβαίωση ότι ο χρήστης θα παραμείνει ασφαλής και ανώνυμος καθώς η εφαρμογή απαγορεύει την κοινοποίηση των τηλεφώνων των μελών της.

Στη συνέχεια κατατάσσεστε σε μία κατηγορία, στους Wakies, δηλαδή αυτούς που αναλαμβάνουν να ξυπνούν τους άλλους, και στους Sleepyheads, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το καθημερινό πρόβλημα αφύπνισης.

Η εφαρμογή Wakie, που διατίθεται δωρεάν στους χρήστες Android και Windows Phone επιτρέπει στα μέλη της να καλούν ο ένας τον άλλο σε προκαθορισμένες ώρες, για να κάνουν το πρωινό ξύπνημα κάπως πιο ευχάριστο.

Ήδη, όπως αναφέρει η Daily Mail, η εφαρμογή έχει αρκετά μέλη από όλον τον κόσμο.

Οι κλήσεις διαρκούν μόλις ένα λεπτό, προκειμένου να αποφευχθούν οι «άβολες συζητήσεις», όπως εξήγησε ο δημιουργός της Hrachik Adjamian, ο οποίος τη χαρακτήρισε ως «μια ευχάριστη και φιλική κοινότητα ανθρώπων».

«Είναι ένας νέος τρόπος για να ξυπνάς, φτιαγμένος ειδικά για εκείνους που μισούν τον χαρακτηριστικό ήχο ενός ξυπνητηριού. Όταν χρησιμοποιείς το Wakie ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο» είπε ακόμη.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.