Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Το… φάντασμα του νεκροταφείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεθυσμένος Βρετανός έπαιξε και ποδόσφαιρο δίπλα στους τάφους.

Έκανε περίεργους θορύβους και κινήσεις και όσοι βρίσκονταν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν τους αγαπημένους τους που έχασαν, νόμιζαν ότι επρόκειτο για… φάντασμα.

Τελικά ήταν ένας Βρετανός που παρίστανε το φάντασμα στο κοιμητήριο Κίνγκστον του Πόρτσμουθ. Ο 24χρονος Άντονι Στάλαρντ τριγύριζε με… εμπνευσμένη αμφίεση γύρω από όσους επισκέπτονταν το νεκροταφείο και «κουνούσε τα χέρια του κάνοντας “ουουου”», είπε ένας από όσους τρομοκρατήθηκαν στο πέρασμα του.

Ο νεαρός τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και μπήκε με τους φίλους του στο χώρο. Μάλιστα, πέρα από το να παριστάνει το φάντασμα βρήκε κι άλλη εποικοδομητική ασχολία. Τι έκανε; Πήρε μια μπάλα και έπαιξε ποδόσφαιρο δίπλα στους τάφους.

Τελικά, συνελήφθη από την αστυνομία του Χάμσάιρ και καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο περίπου 100 ευρώ. Ο 24χρονος παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν άσχημη προς τους συγγενείς των νεκρών. Ο δικηγόρος του είπε ότι η ίδια συμπεριφορά, έξω από νεκροταφείο, δεν θα συνιστούσε πρόβλημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.