Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Από Τρίτη στα ΚΕΠ οι μεταβιβάσεις και άδειες ΙΧ - μοτοσικλετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποσυμφορίζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών.

Στα ΚΕΠ περνάει από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου η μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας Ιδιωτικής Χρήσης, που ήταν αρμοδιότητα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Με τον τρόπο αυτόν αποσυμφορίζονται οι βεβαρημένες, με παράλληλα καθήκοντα, αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πολίτες, που μέχρι σήμερα εξυπηρετούντο από 60 σημεία σε όλη την Ελλάδα για τη μεταβίβαση και έκδοση της άδειας κυκλοφορίας τους, από τις 2 Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετούνται από 1.060 σημεία, όσα και τα ΚΕΠ σε ολόκληρη τη χώρα.

«τα ΚΕΠ, στην καινούργια εποχή που έχουν περάσει, παρέχουν διαρκώς νέες υπηρεσίες υψηλής ζήτησης για τους πολίτες. Στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι η περαιτέρω ενίσχυση ενός επιτυχημένου θεσμού. Η επιτυχία αυτή συνδέεται άρρηκτα με την υψηλή παροχή υπηρεσιών από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω, για την αφοσίωσή τους στη δουλειά την οποία επιτελούν. Επιπλέον, για το αίσθημα εξυπηρέτησης του πολίτη το οποίο τους διακρίνει, κάτι που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες» δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη υπηρεσία (μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας Ιδιωτικής Χρήσης), αιτούνται ετησίως πάνω από 60.000 πολίτες. Επίσης, τα ΚΕΠ ήδη εξυπηρετούν τους πολίτες στη διαδικασία ανανέωσης της άδειας οδήγησης. Μόνο τον τελευταίο χρόνο εξυπηρετήθηκαν πάνω από 22.000 πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.