Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Θεατρική παράσταση από δημοσιογράφους στην Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Το Θεριό του Ταύρου» θα παρουσιαστεί την Κυριακή και τη Δευτέρα στο «Επίκεντρο».

Τη θεατρική παράσταση «Το Θεριό του Ταύρου» του Αζίζ Νεσίν θα παρουσιάσει στον χώρο πολιτισμού «Επίκεντρο» στην Πάτρα, την Κυριακή και τη Δευτέρα, 8 και 9 Ιουνίου, η ομάδα δημοσιογράφων του Ηρακλείου, μελών της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Στην παράσταση, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Αντωνάκης, πρωταγωνιστούν οι Μάριος Διονέλλης, Ελένη Βακεθιανάκη, Αντιγόνη Καμπάνη, Μιχάλης Φουργιαλάκης, Κώστας Παπάζογλου, Δημήτρης Κολοτούρος, Χάρης Λεοντάκης, Μαρία Ζανιά, Κατερίνα Μηναδάκη, Ελίνα Φαρσάρη, Ειρήνη Τσάκα και Ιορδάνης Δημητριάδης.

«Το Θεριό του Ταύρου» είναι μία καυστική κωμωδία, οι ήρωες της οποίας είναι καθημερινά πρόσωπα με φόβους, αδυναμίες, αδιέξοδα και αναζητούν λύσεις που θα τους βοηθήσουν να επιβιώσουν.

Ήρωας του έργου είναι ο αγαθός Νουρή Σαγιανέρ, που πιέζεται βασανιστικά από την οικογένειά του να καταγγείλει τον σκληρόκαρδο σπιτονοικοκύρη του στην αστυνομία. Όμως, κωμικοτραγικές συμπτώσεις στο αστυνομικό τμήμα θα αλλάξουν τη ζωή του Νουρή.

Η θεατρική παράσταση έχει και κοινωνικό σκοπό, αφού αντί εισιτήριου, οι θεατές καλούνται να φέρουν μαζί τους τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του δήμου Πατρέων.

Σημειώνεται, ότι από τις 11 παραστάσεις της θεατρικής ομάδας των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΠΗΝ στο Ηράκλειο, τα Χανιά και την Ιεράπετρα, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 12 τόνοι τρόφιμα, καθώς και μεγάλες ποσότητες φαρμάκων, τα οποία διανεμήθηκαν μέσω κοινωνικών δομών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.