Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Κάψτε θερμίδες κάνοντας τζόκιν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιο είδος τρεξίματος θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός ήπιου και γρήγορου τρεξίματος είναι ο ιδανικός τρόπος να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Μάλιστα, ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους, είναι να κάνετε sprint, στα διαλείμματα του καθιερωμένου σας τζόκιν. Το sprint θα σας βοηθήσει, αν θέλετε να βελτιώσετε τη δύναμη και την αντοχή σας, αλλά και να αναπτύξετε μυϊκή μάζα. Η άσκηση αυτή θα σας βοηθήσει επίσης να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας, όσο και μία δραστηριότητα μέσης έντασης, όπως είναι το τζόκιν, με αποτέλεσμα να χάσετε βάρος.

Από την άλλη πλευρά, το τζόκιν βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και των πνευμόνων σας, «κατατρώγοντας» όμως τον άπαχο μυϊκό ιστό.

Η άσκηση για μεγάλο χρονικό διάστημα καίει τους αποθηκευμένους υδατάνθρακες και προκαλεί το σώμα σας να χρησιμοποιήσει τους μύες για ενέργεια, δημιουργώντας μια καταβολική κατάσταση, που καταστρέφει τους μύες.

Αν θέλετε να διατηρήσετε ή να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα, επιλέξτε το τζόκιν μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να βελτιώσετε την υγεία της καρδιάς, χωρίς να επιβαρύνετε τη μυϊκή σας μάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.