Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα προώθησης γυναικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αστυνομικός φέρεται ως ο «εγκέφαλος».

Εγκληματική ομάδα που εξωθούσε στην πορνεία Ελληνίδες και αλλοδαπές μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού, εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα, μεταξύ των τεσσάρων μελών που συνελήφθησαν ήταν και ένας 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αττικής και φέρεται να είναι ο αρχηγός του κυκλώματος. Με Απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής -στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής- δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για - τα κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας 51χρονος Έλληνας, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας. Η δράση της εγκληματικής ομάδας προσδιορίζεται το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, το χρηματικό ποσό των (11.235) ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δέκα τρία κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα αστυνομικού βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.