Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πού βρέθηκες εσύ εκεί;!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νήπιο μπήκε σε... αυτόματο μηχάνημα με παιχνίδια για να παίξει! - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ένα δευτερόλεπτο που μια μαμά θα πάρει το βλέμμα της από το μικρό παιδί της είναι αρκετό για να βρει το παιδί το πιο απίθανο μέρος να κρυφτεί. Έτσι μάλλον συνέβη με ένα αγόρι στη Νεμπράσκα που η μαμά του το έχασε και μετά το βρήκε… μέσα σε ένα από τα αυτόματα μηχανήματα με παιχνίδια!

Σύμφωνα με το Skynews, η μητέρα κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει πως ο γιος της εξαφανίστηκε από το διαμέρισμά τους στο Lincoln. Σχεδόν την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο Madsen's Bowling Alley, απέναντι από το διαμέρισμα της γυναίκας, κάλεσαν τις αρχές για να αναφέρουν πως ένα μικρό αγόρι είχε βρεθεί μέσα στο αυτόματο μηχάνημα να παίζει με τα παιχνίδια!

Η Rachell Hildreth, εργαζόμενη στο κέντρο μπόουλινγκ, έβγαλε φωτογραφία του αγοριού που έδειχνε χαρούμενο και συγκεντρωμένο στο παιχνίδι του.

«Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας, το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι πως μπουσούλησε μέσα από την τρύπα από όπου βγαίνουν τα παιχνίδια όταν κάποιος κερδίσει, αλλά και πάλι δείχνει κάπως απίθανο», δήλωσε.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται το μηχάνημα έσπευσε να απελευθερώσει το αγόρι που γρήγορα επέστρεψε στη μαμά του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν η πρώτη φορά στα 38 χρόνια που ασχολείται με τη δουλειά αυτή που αντιμετώπισε ένα τέτοιο περιστατικό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.