Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Υπόθεση βιασμού 13χρονης από 36χρονο σοκάρει την Κύπρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ανήλικη δεχόταν απειλές από τον κατηγορούμενο για να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς της.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κυπριακή κοινωνία η καταγγελία του βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονο κορίτσι από τη Ρουμανία παρασύρθηκε σε απόμερη περιοχή, από 36χρονο ομοεθνή γείτονά της, ο οποίος, όπως ανέφερε, την παρενόχλησε σεξουαλικά. Διαφορετική, εκδοχή δίνει ο 36χρονος ο οποίος κατέληξε στα αστυνομικά κρατητήρια.

Ο 36χρονος φερόμενος βιαστής, σύμφωνα με την καταγγελία είναι γείτονας της 13χρονης, και πολύ καλός φίλος της οικογένειας.

Η 13χρονη τρομοκρατημένη εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της το δράμα που πέρασε στα χέρια του γείτονά τους και στη συνέχεια μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατήγγειλαν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ανήλικη χθες βράδυ , ο 36χρονος την οδήγησε σε χωράφι πλησίον της οικίας της και προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από το ίδιο άτομο όπως ανέφερε στην κατάθεση της, μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών, άλλα λόγω απειλών που δεχόταν από τον ίδιο, φοβήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε στους γονείς της.

Η 13χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή μέσα από την οποία διαπιστώθηκε η σεξουαλική κακοποίησή της.

Ο 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες βράδυ και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ μέρες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο 35χρονος στην αστυνομία, παραδέχεται την σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, και ισχυρίστηκε, ότι ήταν με την θέληση της. Οι ισχυρισμοί διερευνώνται από την αστυνομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.