Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Εφοριακοί καταγγέλλουν προπηλακισμούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε βάρος τους καταγγέλλουν οι εφοριακοί, κάνοντας λόγο για προπηλακισμό υπαλλήλων και του διευθυντή της ΔΟΥ ΙΖ Αθηνών. "Δεν πάει άλλο..."

Στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ) σημειώνουν:

Στο μακρύ κατάλογο επιθέσεων σε ΔΟΥ και εφοριακούς, προστέθηκε χθες η ΔΟΥ ΙΖ΄ Αθηνών, με είσοδο ομάδας πολιτών στη ΔΟΥ και προπηλακισμούς σε υπαλλήλους και στον Διευθυντή.

Τα κρούσματα βίας και λαϊκής εκτόνωσης στις ΔΟΥ συνεχίζονται και οι εφοριακοί (που απλά κάνουν τη δουλειά τους) συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου.

Πιστεύουμε ότι η επίθεση στους εφοριακούς, αποπροσανατολίζει από αυτούς που έχουν την ευθύνη, και απαλλάσσει τους πραγματικά υπεύθυνους.

Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να αναλάβει την ευθύνη της για την απόγνωση στην οποία έχει οδηγήσει την κοινωνία με τους πολλούς και άδικους φόρους, την πολυνομία και την αντινομία.

Καλούμε τους πολίτες, να συντονίσουμε τον αγώνα ενάντια στη φορολογική βαρβαρότητα, τα χαράτσια και τις κατασχέσεις, αντί να στρέφετε η μια κοινωνική ομάδα, εναντίον της άλλης".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.