Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η παχυσαρκία τον σκότωσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέθανε στα 22 του ένας από τους παχύτερους άνδρες της Βρετανίας.

Ο Liam Johnston, ένας από τους παχύτερους άνδρες της Βρετανίας, είχε βάρος 420 κιλά, βάρος που αποδείχθηκε μοιραίο καθώς πέθανε σε ηλικία μόλις 22 ετών εξαιτίας, όπως όλα δείχνουν, καρδιακής προσβολής.

Παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών να τον συνεφέρουν, ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη, μέσα στο σπίτι του.

Για να μεταφερθεί η σορός του χρειάστηκε να κληθεί η πυροσβεστική η οποία έσπασε τμήμα της πόρτας και του φράκτη για να περάσει…

Ο Johnston, όπως γράφει η Daily Mail, πήρε πολλά κιλά στο τέλος της εφηβείας του. Ήταν 133 κιλά στα 18 του και ξεπέρασε τα 255 στα 21 του.

Η ντροπή του για το σώμα του τον έκανε να ζει στο περιθώριο, απομονωμένος και κλεισμένος στο σπίτι του στο Livingston.

Εννέα μήνες πριν το θάνατό του ο Liam είχε μιλήσει για την απελπισμένη επιθυμία του να χάσει βάρος πριν τα κιλά τον σκοτώσουν και για την ελπίδα του γαστρικός δακτύλιος να τον βοηθήσει να πετύχει το στόχο του.

«Θέλω να απαλλαγώ από αυτό το βάρος μια και καλή. Δεν θέλω να υφίσταται η οικογένειά μου αυτή τη γελοιοποίηση. Βάζω τα δυνατά μου να φτιάξω τη ζωή μου», είχε πει, ενώ απέδιδε τα προβλήματα που είχε με την παχυσαρκία στην περίοδο που ήταν άνεργος και άστεγος.

«Κρυβόμουν από τον κόσμο επειδή ντρέπομαι για το βάρος μου. Δεν ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να ζεις έτσι. Να ξέρεις πως δεν υπάρχει κανείς που να μπορείς να του μιλήσεις για έναν ολόκληρο χρόνο», είχε πει.

Εκτιμάται πως τον τελευταίο χρόνο το βάρος του είχε εκτοξευτεί φτάνοντας τα 420 κιλά- στη φωτογραφία ζυγίζει 255.
Άνθρωποι που τον γνώριζαν λένε πως υπέφερε από κατάθλιψη, ζούσε καθιστική ζωή και έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή.

Εκτιμάται πως είχε Δείκτη Μάζας Σώματος που ξεπερνούσε το 85- από 30 και πάνω θεωρείται κάποιος παχύσαρκος, εξηγεί η Daily Mail.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.