Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Το χάμπουργκερ που έστειλε 5 άτομα στο νοσοκομείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σερβίρεται μόνο μετά από ενυπόγραφη… παραγγελία.

Οι πελάτες τους εστιατορίου Burger Off στην περιοχή Hove του Sussex υποχρεούνται να υπογράψουν μια έγγραφη βεβαίωση, ότι… το κατάστημα δεν ευθύνεται για ό,τι θα τους συμβεί από τη στιγμή που θα φτάσει το πιάτο «XXX Hot Chilli Burger» στο τραπέζι τους.

Το πιο καυτερό πιάτο της Μ. Βρετανίας σερβίρεται αποκλειστικά σε όσους είναι άνω των 18 ετών.

Μέχρι στιγμής πέντε άτομα έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μετά από την κατανάλωσή του!



Ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την υποψία διάτρησης εντέρου, ενώ τέσσερις άλλοι εισήχθησαν για νοσηλεία το ίδιο βράδυ με συμπτώματα αναφυλακτικού σοκ.

Το… καυτερό μυστικό του βρίσκεται σε μια σάλτσα τσίλι, η οποία φτάνει τις 9,2 εκατ. μονάδες στην κλίμακα Scoville, η οποία μετρά την ποσότητα καψαϊκίνης.



Μια μέση καυτερή πιπεριά περιέχει 500 μονάδες Scoville.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε στη Daily Mail, ότι και ο ίδιος εξεπλάγη όταν του επετράπη να σερβίρει αυτό το πιάτο, προσθέτοντας ότι «έχει κάνει θραύση!».



«Τολμώ να ομολογήσω ότι εγώ δεν το έχω δοκιμάσει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το παραγγέλνουν. Εγώ πάντα τους λέω ότι είναι πάρα, μα πάρα πολύ καυτερό και τους αναφέρω όλους τους κινδύνους υγείας που μπορεί να προκύψουν» είπε ακόμη.



Μέχρι στιγμής μόλις 59 από τους 3.000 ανθρώπους που τόλμησαν να το παραγγείλουν έχουν καταφέρει να φάνε ολόκληρο το πιάτο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.