Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Βίασαν σκυλίτσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θύελλα αντιδράσεων από εκατοντάδες εξοργισμένα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων έχει προκαλέσει η σοκαριστική αποκάλυψη ότι μια σκυλίτσα έπεεσε θύμα άγριου βιασμού από άγνωστο άνδρα.

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε με την εισβολή του δράστη στο κτήμα στο οποίο ζούσε το άτυχο κατοικίδιο και την αρπαγή του. Δυόμισι ώρες αργότερα το επέστρεψε στο σπίτι του με αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα www.zoosos.gr, ο εφιάλτης για τη θηλυκή σκυλίτσα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας που επέβαινε σε ΙΧ λευκού χρώματος, σταμάτησε σε πεζοδρόμιο στο Ολυμπιακό Χωριό και με αστραπιαίες κινησεις κατάφερε να αρπάξει το άτυχο σκυλί από τον κήπο της πολυκατοικίας στην οποία ζει η ιδιοκτήτρια του.

Με το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητό του ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η ιδιοκτήτρια του ζώου, που είδε τι ακριβώς και κατάφερε να συγκατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, δεν έχασε χρόνο και έντρομη επικοινώνησε τηλεφωνικά με μέλη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για να τη συμβουλέψουν σχετικά με το τι πρέπει να κάνει.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.