Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Διήμερη εκπτωτική γιορτή στις 12-13 Αυγούστου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε διήμερο σημαντικών προσφορών προχωρούν τα καταστήματα στην Αμαλιάδα.

Με σούπερ εκπτώσεις μέσα στις εκπτώσεις απαντούν στην κρίση τα καταστήματα της Αμαλιάδας. Έτσι σε ένα σούπερ εκπτωτικό διήμερο προχωρούν τα καταστήματα της Αμαλιάδας στις 12 και 13 Αυγούστου.

Το διήμερο συμπεριλαμβάνει και εκπλήξεις και μία από αυτές είναι το «Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη από τις 18.00 έως την 21.00.

Κάθε κατάστημα που συμμετέχει στο εκπτωτικό διήμερο προσφέρει από ένα δώρο. Για να πάρει κάποιος το δώρο, πρέπει να είναι παρατηρητικός, αφού σε κάθε βιτρίνα θα κρυφτεί το «μαγικό» χαρτάκι με τη σφραγίδα του Εμπορικού Συλλόγου, που αντιστοιχεί στο δώρο και όποιος το βρίσκει θα είναι και ο τυχερός!

Στα υπόλοιπα αυτού του γιορταστικού διήμερου συμπεριλαμβάνονται κεράσματα στα στολισμένα πεζοδρόμια της πόλης, επιδείξεις στο χώρο της πλατείας Ελευθερίας (Τράπεζα Κύπρου), από τα χορευτικά γυμναστηρίου σε σύγχρονους χορούς (Zumba-Latin-Oriental-Hip Hop) το βράδυ της Δευτέρας ( 20.30-23.00) και συναυλία από συγκρότημα το βράδυ της Τρίτης (20.30-23.00).

Στη διάρκεια του γιορταστικού-εκπτωτικού διήμερου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τα απογεύματα (Δευτέρα και Τρίτη μετά τις 18.00) και ως τη λήξη των εκδηλώσεων αργά το βράδυ.


Πηγή: http://www.ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.