Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης πίτμπουλ κατηγορείται για φόνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εγγύηση προς 1,05 εκατομμύρια δολάρια επιβλήθηκε σε έναν ιδιοκτήτη σκυλιών, ο οποίος είχε συλληφθεί αφού τα τέσσερα πίτμπουλ του επιτέθηκαν και προκάλεσαν το θάνατο μιας γυναίκας. Ο ιδιοκτήτης κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού.

Στον Άλεξ Ντόναλντ Τζάκσον, 29 ετών, απαγγέλθηκαν την Πέμπτη κατηγορίες, τις οποίες οι ειδικοί σε νομικά θέματα χαρακτήρισαν ασυνήθιστες, αφού είναι σπάνιο για έναν ιδιοκτήτη σκύλων να κατηγορείται για φόνο, τη στιγμή που ο ίδιος μπορεί να μην ήταν παρών κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Ο Τζάκσον συνελήφθη μία ημέρα μετά την επίθεση, στο Λος Άντζελες. Οι αστυνομικοί που έψαξαν το σπίτι του 29χρονου, προκειμένου να βρουν τα σκυλιά, είπαν ότι ανακάλυψαν στο σπίτι του «φυτεία» μαριχουάνας.

Έξι πίτμπουλ και δύο σκυλιά μικτής ράτσας απομακρύνθηκαν από το σπίτι του Τζάκσον. Σε κάποια από αυτά βρέθηκε αίμα στο τρίχωμά και τα φίμωτρά τους, το οποίο οι αρχές ταυτοποίησαν με το DNA του θύματος, της 63χρονης Πάμελα Μαρία Ντεβίτ.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της πολιτείας του Λος Άντζελες, η Ντεβίτ πιθανώς είχε βγει για περπάτημα ή τζόκιν όταν τα πίτμπουλ της επιτέθηκαν. Η γυναίκα πέθανε στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, εξαιτίας ακατάσχετης αιμορραγίας. Η 63χρονη είχε στο σώμα της 150 με 200 πληγές.

Η αναπληρωτής εισαγγελέας της πολιτείας του Λος Άντζελες, Σαμάνθα Μακντόναλντ, δήλωσε ότι οι αρχές είχαν λάβει, από τις αρχές του Ιανουαρίου, τουλάχιστον 3 ακόμα καταγγελίες για τα σκυλιά του Τζάκσον. Ο 29χρονος αντιμετωπίζει τη μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν καταδικαστεί.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.