Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ο Μπλέιλοκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

O άλλοτε άσος του NBA προκάλεσε ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε γυναίκα.

Δύσκολες ώρες για τον Μούκι Μπλέιλοκ. Ο άλλοτε άσος του ΝΒΑ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο ίδιος και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα.

Ο 46χρονος πρώην παίκτης οδηγούσε το αυτοκίνητό του (2010 Cadillac Escalade) στα νότια της Ατλάντα, όταν παραβίασε ένα σήμα και τράκαρε με ένα μίνι-βαν στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι. Από τη σφοδρή σύγκρουση και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο Μπλέιλοκ είχε αρχικά διασωληνωθεί, αλλά στη συνέχεια-όταν η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε-βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη.

Σε βάρος του εκκρεμούσε από τις 21 Μαΐου ένταλμα σύλληψης για απουσία από δίκη για κατοχή ναρκωτικών και οδήγησε σε κατάσταση μέθης. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί από το 1989 ως το 2002 στο ΝΒΑ κερδίζοντας δύο φορές θέση στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του πρωταθλήματος. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, από το 1992 μέχρι το 1999, στους Χοκς, ενώ έπαιξε επίσης σε Νετς και Ουόριορς έχοντας 13,5 πόντους και 6,2 ασίστ κατά μέσο όρο.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.