Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Απέκτησαν τετράδυμα από ένα μόνο έμβρυο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσπαθούσαν για μια δεκαετία να αποκτήσουν παιδί.

Προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί για περίπου δέκα χρόνια. Τώρα γιορτάζουν τη γέννηση των τετράδυμων κοριτσιών τους, με την περίπτωσή τους να καταγράφεται στα ιατρικά ιστορικά.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι η Christine Clark που επί 9 χρόνια προσπαθούσε να μείνει έγκυος, κυοφορούσε τέσσερα έμβρυα που είχαν αναπτυχθεί από ένα, το οποίο εμφυτεύθηκε στη μήτρα της, στην πρώτη της προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η Christine και ο σύζυγός της Justin δε μπορούν να πιστέψουν ότι κρατούν στην αγκαλιά τους τις 7 εβδομάδων κόρες τους και ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα τις έχουν στο σπίτι τους!



Το ζευγάρι από το Rotherham πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς οι πιθανότητες να γεννηθούν τετράδυμα από ένα μόνο έμβρυο είναι μία στα 2 εκατομμύρια!



«Τα πηγαίνουν πολύ καλά και περιμένουμε τη στιγμή που θα τις πάρουμε στο σπίτι» είπε ο ευτυχής πατέρας, προσθέτοντας ότι ήταν έτοιμοι να παρατήσουν τις προσπάθειες να αποκτήσουν βιολογικά παιδιά, προτού τελικά δώσουν μια ευκαιρία στην εξωσωματική γονιμοποίηση.



Οι γιατροί εμφύτευσαν ένα έμβρυο στην 36χρονη Christine και τρεις εβδομάδες μετά της ανακοίνωναν τα ευχάριστα νέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.