Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Καθηγητές του αίσχους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρεις μήνες στέρηση μισθού για ασέλγεια σε παιδιά.

Έκθεση – βόμβα για 336 επίορκους εκπαιδευτικούς έχει συντάξει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία τους, αν και τέλεσε σοβαρότατα αδικήματα, βγήκε λάδι από τους συνδικαλιστές.

Ανάμεσα τους άνθρωποι που κατηγορήθηκαν για παιδική πορνογραφία, ασέλγεια, σεξουαλική παρενόχληση και ναρκωτικά.

Τα δευτεροβάθμια συμβούλια, που αποτελούνται από δύο συνδικαλιστές και δικαστικούς, τους απέδωσαν «καθαρούς» στην εκπαιδευτική κοινότητα και διδάσκουν στα σχολεία. Όλα αυτά μέχρι τον Μάρτιο βέβαια οπότε και αφαιρέθηκε η αρμοδιότητα από τον γενικό επιθεωρητή και πλέον μπορούν να ξεπλυθούν ακόμη καλύτερα κραυγαλέες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Πρώτο Θέμα»:

-Καθηγητής προέβη σε ερωτικές πράξεις με μαθήτρια του. Τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου αποφάσισαν πεντάμηνη παύση καθηκόντων.

-Δείγμα ντροπής και προκλητικής συναδελφικής αλληλεγγύης αποτελεί η περίπτωση καθηγητή σε γυμνάσιο στη βόρεια Ελλάδα, ο οποίος παρά του ότι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού κατ εξακολούθηση ξαναπέρασε την πόρτα του σχολείου. Τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου, που αποτελείται από συνδικαλιστές και δικαστικούς αποφάσισαν να επιβάλλουν μόλις πέντε μήνες παύση πληρωμής.

-Καθηγητής είχε στήσει σατανική επιχείρηση με κρυφές κάμερες για να έχει γυμνές φωτογραφίες μαθητών. Επανήλθε στα καθήκοντα του μετά από έξι μήνες.

-Παιδαγωγός διακινούσε πορνογραφικό υλικό. Το πειθαρχικό συμβούλιο αποφάσισε ότι μετά από 4,5 μήνες μπορεί να εργαστεί σε σχολείο...

-Αθωώθηκε – από τους συνδικαλιστές - καθηγητής ο οποίος ανήρτησε φωτογραφία της γυμνής κόρης του σε πορνογραφική ιστοσελίδα. Η ποινή του ήταν τρεις μήνες παύση καθηκόντων. Κάτων από την γυμνή κόρη του είχε γράψει: «Από δω τα βιτσιόζικα».

-Καθηγητής συνελήφθη για αγορά, εισαγωγή και διάθεση ναρκωτικών. Μετά από έξι μήνες επέστρεψε κανονικά στο σχολείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.