Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ζητείται γενικός διευθυντής με 99.000 ευρώ για το Stonehedge

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα επιβλέπει τις εργασίες ανακαίνισης του εκθεσιακού χώρου.

Εάν είστε ο τύπος ανθρώπου, ο οποίος κύκλωσε τη συγκεκριμένη αγγελία στην εφημερίδα του, υπάρχει μία δουλειά που ίσως σας ενδιαφέρει. Πρόκειται για μία θέση εργασίας, που πληρώνει 99.000 ευρώ για ένα χρόνο με καθήκον την επίβλεψη ιστορικών μνημείων της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι Άγγλοι αναζητούν έναν γενικό διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της Αγγλίας: το Stonehenge.

Όμως, η δουλειά περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από μία απλή συγγένεια με τους βράχους, την εποπτεία των επισκεπτών και τη διατήρηση του μυστηρίου του μνημείου. Αρκεί να σημειώσουμε ότι προβλέπεται αύξηση των 1,25 εκατομμυρίων επισκεπτών από το 2016 έως και το 2017 γι' αυτό και παρουσιάστηκε η ανάγκη έναν ανώτερο διευθυντή, ο οποίος θα επιβλέπει τις εργασίες ανακαίνισης του εκθεσιακού χώρου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2013. Τα 80 μέλη του προσωπικού, καθώς και πάνω από 100 εθελοντές εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων.

Το Stonehenge, το οποίο χρονολογείται από το 2.500 π.Χ., ουδέποτε απασχόλησε κάποιον σε θέση γενικόύ διευθυντή - τουλάχιστον όχι στην καταγραμμένη μέχρι σήμερα ιστορία. Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης εργασίας ο οργανισμός ψάχνει για κάποιον "να οδηγήσει το Stonehenge σε μια νέα εποχή."

Το υπουργείο Πολιτισμού της Μεγάλης Βρετανίας δέχεται αιτήσεις έως και τις 5 Μαΐου, ενώ οι προκαταρκτικές συνεντεύξεις ξεκινούν 15 και 16 Μαΐου.


Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.