Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό τους»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η «Αρωγή» στηρίζει οικογένειες που έχουν καθημερινή ανάγκη.

Στο πλευρό μιας πενταμελούς οικογένειας βρίσκεται η «Αρωγή». Τα μέλη της οικογένειας που φροντίζουν καθημερινά εθελοντές της αποτελούνται από ένα ζευγάρι παππούδων άνω των 70 ετών, την κόρη τους που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει προνοιακή σύνταξη, την εγγονή τους που πάσχει από νοητική υστέρηση καθώς και τον εγγονό τους που εγκατέλειψε ο ναρκομανής πατέρας του.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όπως διαβεβαιώνουν ασφαλείς πληροφορίες στο newsbeast.gr, η «Αρωγή» προσφέρει τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, παιχνίδια και σχολικά είδη στην συγκεκριμένα οικογένεια. Εκτός αυτού, πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ επειδή οι παππούδες δεν μπορούν οικονομικά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Οι εθελοντές που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους, τους βοηθούν σε ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες πρόνοιας. Συνοδεύουν τα μέλη της στο νοσοκομείο, όποτε χρειάζεται και τους πηγαίνουν στο γιατρό σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

Οι παππούδες άλλωστε, όπως επιβεβαιώνουν οι ίδιες πληροφορίες, αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα υγείας όπως υψηλή πίεση, ζάχαρο, γλαύκωμα ενώ έχουν υποβληθεί και σε εγχείρηση καταρράκτη…

«Είναι πάρα πολλά χρόνια που είμαστε κοντά τους», λένε οι αρμόδιοι, τονίζοντας ότι: «Ξεκινήσαμε εδώ και 10 χρόνια να βοηθούμε την κόρη, παλαιότερα βοηθούσαμε την μητέρα και το ένα κορίτσι που πάσχει από νοητική υστέρηση. Προσέχουμε πλέον τον παππού». Όμως, όπως βεβαιώνουν άνθρωποι της «Αρωγής», όποτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας χρειαστούν βοήθεια, βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους. «Άλλωστε, έχουν τύχει πολλά σε αυτή την οικογένεια», βεβαιώνουν οι αρμόδιοι.

Τι είναι η Αρωγή - Ποια είναι η δράση της και πώς μπορείτε να βοηθήσετε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.