Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το κράτος παραβιάζει το Σύνταγμα υπεξαιρώντας κοινωνικά επιδόματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γιατί τόλμησες να γεννηθείς με διαβήτη; Εγώ το ανίκανο κράτος που υπεξαίρεσα τα λεφτά των ελλήνων από μισθούς, συντάξεις και ομόλογα, που σας εκβιάζω με φυλακές και κατασχέσεις εάν δεν μου δώσεις ότι σου έχει περισσέψει, αποφασίζω ότι θα σου υπεξαιρέσω το επίδομα σου και θα σε καταδικάσω σε αργό θάνατο.

Άτομα με νεανικό σακχαρώδη διαβήτη, που από την παιδική τους ηλικία καταδικάστηκαν να ζουν με μια σύριγγα στο χέρι, για να χορηγούν την απαιτούμενη ινσουλίνη στον οργανισμό τους ώστε να αποφύγουν τις επιπλοκές , παύονται από το επίδομα αναπηρίας! Το κράτος αποφάσισε να τους υπεξαιρεθεί το βοήθημα των 627€ το δίμηνο κάνοντας τους να περνούν από επιτροπές τα ΚΕ.Π.Α. ( κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας) τα οποία έχουν λάβει σαφές εντολές να διακόπτουν το επίδομα κρίνοντας τους ικανούς!!!!! Δηλαδή θα αποφασίζουν εάν έχουν θεραπευτεί από ένα αυτοανοσο και ανίατο νόσημα!!

Φυσικά δεν υπαρχει τέτοια περίπτωση ίασης (μακάρι να υπήρχε) αλλά σε ένα κράτος που έχει μάθει να εξαπατά χωρίς φιλότιμο μπορεί να βγαίνουν από τις επιτροπές οι υπεύθυνοι και να φωνάζουν προκειμένου να εκτελέσουν τις εντολές υπεξαίρεσης των επιδομάτων ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!

Χαρτιά όπως το παρακάτω έχουν χρησιμοποιηθεί στην σκηνοθετημένη απάτη υπεξαίρεσης επιδομάτων για να πλήξουν κλέβοντας το προνοιακό επίδομα από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ΑΜΕΑ από μικρά παιδιά και ανέργους με σκοπό να ευχαριστήσουν την ΤΡΟΙΚΑ και να γλιτώσουν τους ευνοούμενους τους όπως στην λίστα Λαγκαρντ φτιάχνοντας και φέρνοντας νύχτα σχέδια νομού που τους χάριζαν τόκους και πρόστιμα!!



(Το χαρτί δεν αναφέρει πουθενά με πια απόφαση και βάση πιο νόμο υπεξαιρείτε το επίδομα!!!!!!!!!!!!Με το χαρτί αυτό υπεξαιρείτε επίδομα από διαβητικό ανήλικο παιδί 13 χρονών που χρειάζεται για να επιβιώσει 4 ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και κινδυνεύει κάθε μέρα από επιπλοκές όπως το κώμα, ο ακρωτηριασμός μέλους του σώματος του, νεφρική ανεπάρκεια κ.λ.π. απλά επειδή ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ)

Το σχέδιο υπεξαίρεσης των επιδομάτων διαβητικών είχε αρχίσει να υλοποιείται επί κυβέρνησης Παπαδημου με πρώτο κόλπο να συνδέσουν το επίδομα με τα ποσοστά αναπηρίας που ελάμβαναν από τις επιτροπές οι διαβητικοί τύπου Ι, επίδομα που όλα αυτά τα χρόνια λαμβάνονταν ανεξάρτητα. Από τον Σεπτέμβρη του 2012 άρχισαν να έρχονται χωρίς ντροπή τα παραπάνω χαρτιά που ανακοινώνουν χωρίς να αναφέρουν πουθενά τον λόγο ότι σας κόβουμε τα προνοιακα επιδόματα χωρίς να προσθέτουν ” γιατί είμαστε ένα άθλιο αντικοινωνικό κράτος”

Στις σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες, οι διαβητικοί τυπου Ι αντιμετωπίζονται με την ανάλογη σοβαρότητα που αρμόζει, στην Γερμανία για παράδειγμα, την οποία προσπαθεί με τέτοιες πράξεις υπεξαίρεσης επιδομάτων από ευπαθείς ομάδες να ευχαριστήσει η χώρα μας, το 50% έχει καθοριστεί ως μίνιμουμ ποσοστό αναπηρίας για τους διαβητικούς και λαμβάνουν κανονικά επίδομα μηνιαίως και όχι διμηνιαίως . Εδω όμως το ανίκανο κράτος που αποτελείται απο ανίκανους υποτελείς αντί να βελτιώσει το κοινωνικό κράτος μέσο της ΤΡΟΙΚΑ, κοιτάει πως θα μειώσει τα ποσοστά αναπηρίας και ποια απάτη θα χρησιμοποιήσει για να υπεξαιρέσει τα επιδόματα και να ευχαριστήσει τους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ με εγκληματικές πράξεις που δεν συμβαίνουν στις χώρες από όπου προέρχονται οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ υπάλληλοι με τους οποίους έχουμε να κάνουμε. Να αναφέρω την Σουηδία την Νορβηγία την Δανία την Αγγλία και να πω ότι εκεί οι σοβαρές κυβερνήσεις που δεν διαθέτουν Παπακωνσταντίνου και Στουρναρα οι διαβητικοί αντιμετωπίζονται ως άτομα με ειδικές ανάγκες όπως όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες ΑΜΕΑ και δεν υπάρχουν ποσοστά αναπηρίας από τα οποία εξαρτάται το επίδομα!! Απλά στα σοβαρά κράτη υπάρχει κοινωνική πολιτική και δεν υπάρχουν σε ανίατες παθήσεις και αναπηρίες επιτροπές ντροπής που αποφασίζουν κάθε 2 με 4 χρόνια εάν έχει βγει καινούργιο κομμένο πόδι η χέρι η έχει θεραπευτεί ο παιδικός διαβήτης η κάποια άλλη ανίατη πάθηση που θεραπεύεται μόνο με θαύμα.

Τα ΚΕ.ΠΑ. πλέον παράνομα και αυθαίρετα χωρίς νομοθετική διάταξη που θα ήταν απαράδεκτη εάν υπήρχε καταργούν το επίδομα!!!!! Δηλαδή χωρίς να υπάρχει νόμος παράνομα το κράτος διαπράττει έγκλημα κατά ατόμων με αναπηρία με σκοπό να τους υπεξαιρέσει το επίδομα!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!!

Οι διαβητικοί με τον καινούργιο κανονισμό και σε παγκόσμια πρωτοτυπία φτιαγμένη από ανίκανους θα ελέγχονται από επιτροπή μια φορά τον χρόνο, η οποία και θα καθορίζει εάν μπορούν να λαμβάνουν το επίδομα αναπηρίας και αν έχουν δικαίωμα να συνεχίζουν να το παίρνουν! Λες και οι διαβητικοί μπορούν να θεραπευθούν!!! Μόνο με θαύμα απ τον Θεό μπορεί αυτό να γίνει εκτός και εάν ο Σαμαράς, που όπως ο ίδιος έχει πει ότι μιλάει μαζί του έχει ζητήσει να θεραπεύει ΑΜΕΑ σε κάθε επιτροπή για να γλιτώσει λεφτά το κράτος!!!

Επίσης απορίας άξιο είναι και χρειάζεται επίσης διερεύνηση το γιατί δεν υπάρχει στο έντυπο που συμπληρώνει ο διαβητικός για να περάσει από επιτροπή η ανίατη πάθηση του;;;;;;;; Θα υπεξαιρέσουν το επίδομα τους και θα εξαφανίσουν και την πάθηση τους;;

Αυτές οι πράξεις παραβιάζουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και είναι καθεστωτικές ενέργειες παρελθοντικές!!!!

Αναφέρω τι γράφει το Σύνταγμα μας για να δείτε πόσο παράνομα και καθεστωτικά ενεργεί το κράτος σε βάρος πολιτών:

Σύμφωνα µε το άρθρο 21 παρ. 2 του Συντάγματος, όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος, ενώ, σύμφωνα µε την παράγραφο 3, το κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων. Στο άρθρο αυτό, θεμελιώνεται το κοινωνικό κράτος δικαίου και η κοινωνική πολιτική του κράτους, η οποία φυσικά παραβιάζεται ασύστολα κα συστηματικά όλο αυτό τον καιρό κα ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια.
Αναφέρω και την Ευρωπαϊκή σύμβαση για να δούμε ακόμα περισσότερο την αθλιότητα του κοινωνικού κράτους μας.


Στο 1ο Κεφάλαιο §7 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα άτομα αναπηρία, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα ανάπηρα άτομα έχουν το δικαίωμα για οικονομική και κοινωνική ασφάλιση και εξασφάλιση και για ένα καθώς πρέπει επίπεδο ζωής».
Το αποδεικτικό έγγραφο που παρουσιάζουμε δείχνει τις παράνομες ενέργειες που χρησιμοποιεί το κράτος για να υπεξαιρέσει τα επιδόματα επιβίωσης από παιδάκια που πάσχουν από παιδικό διαβήτη τύπου Ι, καθώς και η παραβίαση του Συντάγματος που συντελείται.


Τα παραπάνω τα γνωρίζουν και οι αρμόδιοι Υπουργοί τους οποίους έχουν ενημερώσει οι ομοσπονδίες των ατόμων με διαβήτη καθώς και ο ίδιος ο Σαμαράς που στον οποίο έχει κοινοποιηθεί και επιστολή αλλά κανένας δεν έχει ενεργήσει για να διορθώσει την αδικία, απάτη και υπεξαίρεση που έχει συντελεστεί σε βάρος ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τον πρώην υπουργό Παπακωνσταντίνου και την κυβέρνηση Παπαδημου!!! Γιατί άραγε;;;; Εμείς δεν είμαστε Ευρώπη;;; Δεν βασιζόμαστε στο Σύνταγμα;;;
Πρέπει άμεσα από εχθές να διορθωθεί αυτή η αδικία ώστε να επιστραφούν τα επιδόματα στους δικαιούχους και υπάρξει νέα νομοθετική ρύθμιση από σοβαρά άτομα που θα αναφέρετε στην λειτουργία των ΚΕ.Π.Α.


Πηγή: http://freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.