Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στου Ζωγράφου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι δελτία παραγγελίας.

Οι κάτοικοι του Ζωγράφου και όμορων δήμων θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα απ' ευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες, το Σάββατο 2 Μαρτίου (9:00-14:00) στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου και οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσαν την άδεια να γίνει η διάθεση των προϊόντων μέσα από την Πανεπιστημιούπολη, αφού όλοι οι παραγωγοί είναι πιστοποιημένοι.

Οι εθελοντές του δικτύου μετά από πολυήμερες έρευνες εξασφάλισαν 47 είδη. Για την αγορά τους- σε τιμές που έχουν συμφωνηθεί με τους παραγωγούς- θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν ειδική φόρμα παραγγελίας και να λάβουν το κουπόνι παραλαβής.

Δέκα βασικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στον κατάλογο ανάμεσά τους: γαλακτοκομικά, λάδι, ελιές τουρσιά, πατάτες Νευροκοπίου, αλεύρια, δημητριακά, παραδοσιακά ζυμαρικά αλλά και γλυκά του κουταλιού, μέλι, ξηροί καρποί και ποτά.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν δελτίο παραγγελίας:

-Στα γραφεία του δικτύου στη Λ. Παπάγου 124 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ.-1μ.μ. και από 6μ.μ. έως 8 μ.μ.(τηλ.210 7755663)

-Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diktioaz.blogspot.com/ όπου μπορείτε να εκτυπώσετε το δελτίο και να την στείλετε με mail στο diktioaz@gmail.com ή με fax στο 210 77098225

-Στο καφέ «Ποδήλατο» Μαικήνα 69 και Ιάσωνος Μαράτου στα Ιλίσια

Οι παραγγελίες θα πρέπει να έχουν δοθεί έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.