Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Παγώνουν» τα δημοτικά τέλη στο δήμο Ευόσμου-Κορδελιού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσπάθεια να στηριχτούν τα νοικοκυριά που πλήττονται.

Σταθερή κρατά για τρίτη συνεχή χρονιά την τιμολογιακή πολιτική του ο δήμος Ευόσμου - Κορδελιού σε μια προσπάθεια να στηρίξει τα νοικοκυριά που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Έτσι για το 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην κάνει την παραμικρή αύξηση στα δημοτικά τέλη, διατηρώντας τα μειωμένα κατά 50% για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου (πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες και άποροι), αναφέρει το seleo.gr.

«Σε μια δραματική για την ελληνική κοινωνία περίοδο, που η οικονομική κρίση έχει γονατίσει το σύνολο των νοικοκυριών, ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, παρά τις δραματικές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της κατά 60% μείωσης των πόρων του, αποφάσισε να μην επιβάλλει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη και να διατηρήσει τα μειωμένα τέλη σε ειδικές κατηγορίες πολιτών για το 2013. Θεωρούμε πως οφείλουμε με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας να σταθούμε δίπλα στο δημότη και να μην επιβαρύνουμε περαιτέρω την οικονομική του κατάσταση» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης, προσθέτοντας πως η διοίκηση του δήμου είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της τοπικής ανάπτυξης, με ορθολογιστική διαχείριση και με την εξεύρεση νέων πόρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.