Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Προσφορά γάλακτος από τους αυτοδύτες στη Σάμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τα κουτιά έστησαν χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Έχοντας επιτύχει διπλάσιο αριθμό προσφορών από αυτόν που είχαν θέσει αρχικά, τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου παρέδωσαν σήμερα 210 λίτρα γάλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σάμου, και με τα κουτιά αυτά έστησαν δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα προσφοράς!

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλές τέτοιες δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύουν στην ανακούφιση των ασθενέστερων κατοίκων του νησιού.

Το παντοπωλείο όλες τις προηγούμενες ημέρες, με τη συνδρομή των κοινωνικών λειτουργών και πλήθους εθελοντριών, μοίρασε πολλές τσάντες με τρόφιμα σε οικογένειες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Οι τσάντες περιείχαν όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, βούτυρο, γάλα, κονσέρβες, απορρυπαντικά, χαρτικά, αλλά και κοτόπουλο, ενώ σήμερα στάλθηκαν εκατό δέματα και στην Ικαρία.

Τα άτομα που έχουν απευθυνθεί φέτος στο κοινωνικό παντοπωλείο είναι περισσότερα από πέρυσι, αλλά ο ακριβής αριθμός δεν είναι ακόμη γνωστός, καθώς δεν έχει γίνει η τελική απογραφή. Το βέβαιο είναι ότι ξεπερνούν τα 1.200.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.