Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχολόγοι για τους εμπόρους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια τηλεφωνική γραμμή θα παρέχει ψυχολογική στήριξη στους εμπόρους, προκειμένου η απόγνωση και η απελπισία που έχει κυριεύσει τον εμπορικό κόσμο και στο Ηράκλειο, να βρίσκει διέξοδο. Οι αλλεπάλληλες "επιθέσεις" που έχει δεχτεί ο κλάδος του εμπορίου έχει επηρεάσει βαθιά την ψυχολογία των εμπόρων, που βλέπουν την αγορά σιγά σιγά να ερημώνει, τα μαγαζιά να βάζουν λουκέτο και τα χρέη τους ... να πολλαπλασιάζονται.

Η ΟΕΒΕΝΗ, με στόχο να στηρίξει τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες, εγκαινιάζει μια τηλεφωνική γραμμή στήριξης. Ο ψυχολόγος Μανώλης Καργάκης θα βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής και θα παρέχει καθοδήγηση και στήριξη.

Η γραμμή δημιουργήθηκε από την Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η., σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την Αλληλεγγύη Κρήτης, με σκοπό, με βάση τη διαφύλαξη του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, να υποστηριχθούν σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο τα μέλη της ομοσπονδίας και οι οικογένειες τους.

Η γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00-14:00.Η κλήση έχει απλή αστική χρέωση από σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Στελεχώνεται από ψυχολόγο και κι όλες οι τηλεφωνικές συνομιλίες είναι απόρρητες και ΔΕΝ καταγράφονται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.