Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Στηρίζει και να ενισχύει κοινωνικά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Carglass.

Η Carglass® σε συνέχεια της προσπάθειάς της να στηρίζει και να ενισχύει κοινωνικά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας και έχοντας παράλληλα και ως βασικό γνώμονα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, πραγματοποίησε χωρίς καμία επιβάρυνση αντικατάσταση εμπρόσθιου κρυστάλλου σχολικού λεωφορείου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων & Παιδιών ΑμεΑ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Επαρχίας Θήβας.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1990 από γονείς και φίλους παιδιών με νοητική υστέρηση και εδρεύει στη Θήβα. Στόχος του είναι η μέριμνα για την προστασία και περίθαλψη εφ’ όρου ζωής ατόμων και παιδιών με αναπηρία ανεξαρτήτως ηλικίας και θέσεως. Η φιλοσοφία των προγραμμάτων είναι οι εκπαιδευόμενοι να αναπτύξουν, να βελτιώσουν και να κατακτήσουν, καθημερινές δεξιότητες που τους επιτρέπουν την- όσο είναι εφικτό, περισσότερη αυτονόμηση και ανεξαρτητοποίησή τους στο παρόν και στο μέλλον.

Σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που βιώνει η χώρα, η προσπάθεια της Carglass® είναι να αναδεικνύει αξίες όπως η φροντίδα για τον συνάνθρωπο, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η υπευθυνότητα. Επικεντρωμένη στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών – επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου – με στόχο την ασφάλεια των πελατών της, η Carglass® κάνει και ένα βήμα παραπέρα φροντίζοντας για την ασφάλεια ενός ακόμα ευαίσθητου κοινωνικού συνόλου όπως είναι αυτό του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «AΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.