Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αναγκάστηκε να ξαναπαντρευτεί τον άντρα που της έριξε οξύ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον χώρισε επειδή τον έπιασε να την απατά και εκείνος την εκδικήθηκε.
Οι ουλές στο πρόσωπό της θα της θυμίζουν για πάντα τις βασανιστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του επί 18 χρόνια συζύγου της, όταν εκείνος της έριξε οξύ στο πρόσωπο, παρότι έμεινε τυφλή.

Η 36χρονη Nurbanu από το Μπαγκλαντές χώρισε τον άντρα της επειδή ήταν άπιστος και βίαιος. Την απόφαση την πήρε την ημέρα που τον έπιασε στα «πράσα» με μια άλλη γυναίκα.

Οκτώ ημέρες μετά, κι ενώ εκείνη μαγείρευε στο σπίτι της, ο άντρας της μπήκε μέσα και της έριξε οξύ στο πρόσωπο, αφήνοντας τη για πάντα τυφλή και σημαδεμένη.

Ο εφιάλτης της Nurbanu όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς τώρα πρέπει να ανέχεται να ζει μαζί του, καθώς η πεθερά της την ανάγκασε να υπογράψει ένορκη βεβαίωση για την απελευθέρωσή του από τη φυλακή.

Αμέσως μετά την επίθεση ο επί 18 χρόνια σύζυγός της κρύφτηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Η αστυνομία τον έπιασε 10 μήνες μετά και μπήκε στη φυλακή για ένα χρόνο.

«Η μητέρα του πλήρωσε την εγγύηση. Με ανάγκασε να υπογράψω ένα χαρτί για την απελευθέρωσή του και χρησιμοποίησε τους γιους μου για να με αναγκάσει να τον ξαναπαντρευτώ. Θα περίμενε κανείς ένας άντρας να προσέχει την τυφλή γυναίκα του, όμως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο» εξομολογήθηκε η Nurbanu προσθέτοντας ότι ο άντρας της εξακολουθεί να τη χτυπά και να την απειλεί: «Έτσι περνούν οι μέρες μου».



Η Nurbanu, που δε μπορεί ούτε να ετοιμάσει το καθημερινό φαγητό για την οικογένειά της και τον εαυτό της είναι ένα από τα χιλιάδες θύματα επιθέσεων με οξύ στο Μπαγκλαντές τα τελευταία χρόνια.

Οι οικονομικές διαφορές, η απόρριψη πρότασης γάμου και οι συζυγικοί καυγάδες είναι οι πιο συχνές αιτίες αυτών των επιθέσεων στη χώρα αυτή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.