Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Όταν θα μεγαλώσω και θα γίνω γιατρός δεν θα σας παίρνω χρήματα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η συγκινητική απάντηση μιας 12χρονης όταν της δώρισαν ζακέτα για να ζεσταθεί.

Ένα από τα πιο ωραία δώρα απέκτησε η 12χρονη Παναγιώτα στο χαριστικό παζάρι που γίνεται κάθε εβδομάδα στην Αγία Μαρίνα της Χαλκίδας.

Όχι, δεν ήταν ένα πανάκριβο παιχνίδι ή ένα ακριβό κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Ήταν, απλά, μια ζακέτα για να ζεσταίνεται τις κρύες μέρες του χειμώνα.

«Παναγιώτα μου, είναι δικό σου, τώρα που αλλάζει ο καιρός να το φοράς και να πηγαίνεις σχολείο» της είπε η κ. Σταυρούλα Γιοβανάκη, η γυναίκα που έχει εμπνευστεί το χαριστικό παζάρι και χαρίζει χαμόγελα σε άπορους συμπολίτες της, αναφέρει τοevianews.com.

Η απάντηση της έφηβης, που με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε το δώρο της, ήταν αποστομωτική. «Όταν θα μεγαλώσω και θα γίνω γιατρός δεν θα σας παίρνω χρήματα». Αυτή είναι και η ανταμοιβή της κ. Γιοβανάκη. «Όταν βλέπω τα ματάκια των μικρών παιδιών να γεμίζουν από ευτυχία είναι η ανταμοιβή μου» λέει.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο χαριστικό παζάρι είναι μεγάλη και αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως οι Έλληνες στα δύσκολα γίνονται μία γροθιά.

«Θέλω να ευχαριστήσω δεκάδες ανθρώπους που έχουν χρυσή καρδιά και βοηθούν σε αυτόν τον αγώνα. Όπως θέλω να ευχαριστήσω και την κυρία Ρούλα που μόλις έμαθε πως μικρά παιδιά δεν έχουν ρούχα και παπούτσια για να πάνε στο σχολείο, αμέσως ανταποκρίθηκε και έτσι δεν στερήσαμε την εκπαίδευση από τα παιδάκια» είπε.

Πολλές είναι οι στιγμές που έχει νιώσει χαρά και ανακούφιση για τη χαρά που έδωσε σε κάποιον άνθρωπο που την είχε ανάγκη. Και μία από αυτές τις στιγμές ήταν όταν κατάφερε να βρει στέγη και τροφή για έναν ηλικιωμένο που δυστυχώς η μοίρα τον άφησε μόνο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.