Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Συνεδρίες αγκαλιάς με 260 δολάρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε μία φοιτήτρια ψυχολογίας, για να διώξει το άγχος και το στρες από τους συνανθρώπους της. Προσφέρει μία ζεστή αγκαλιά και βραδινό ύπνο, μόνο με 260 δολάρια την ημέρα ή... 60 δολάρια την ώρα.

Η Jackie Samuel, από τη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της διπλωματικής της εργασίας, σκέφτηκε ότι αυτός ο τρόπος θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Όπως υποστηρίζει, μερικά χάδια και μια αγκαλιά είναι ικανά για να επουλώσουν τις πληγές και να ανακουφίσουν από το άγχος και τον εκνευρισμό, οπότε είναι κάτι που έχουν πραγματικά ανάγκη οι μοναχικοί άνθρωποι των μεγαλουπόλεων.

Έτσι η νεαρή φοιτήτρια αποφάσισε να υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο ψυχοθεραπείας και να μετατρέψει τις κλασικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε συνεδρίες αγκαλιάς. Οι πελάτες της καλούνται να αλλάξουν ρούχα και να φορέσουν πιτζάμες για να αισθάνονται άνετοι και χαλαροί και στη συνέχεα δέχονται αγκαλιές και χάδια.

Η ίδια έχει δεχθεί επιθέσεις για αυτή της την κίνηση, ωστόσο όπως λέει "δεν πρόκειται για κάτι ανήθικο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εξαπάτησης".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.